This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Make-up tutorial: sunkissed look

Volg de stappen om je sunkissed huid gezond te laten stralen met een lichte make-up in goudbruine tinten. Ga voor deze heerlijk zonnige look!

1/

Parelmoerglans op de oogleden

Ik begin met het aanbrengen van parelmoer oogschaduwpoederop het gehele bewegende ooglid. Daarvoor gebruik ik het Duo oogschaduwpenseel. Voor een zonnige look kies ik warme kleuren (Abricot, Chèvrefeuille, Gingembre).

2/

Brons langs de wimperrand

Om mijn oogopslag te benadrukken, trek ik langs de bovenste wimperrand met mijn Lifeproof eyeshadow bronze een dun lijntje van binnen naar buiten.

Zijn pluspunt: hij blijft lang zitten en is waterproof!

3/

Een intense oogopslag

Daarna zorg ik met de Mascara vertige volume voor perfect gekrulde wimpers. Dankzij het wimperkrullende effect worden mijn wimpers gefixeerd en gestructureerd.

4/

Een sunkissed teint

Mijn geheim voor een licht gebruinde teint is de limited edition van het Duo poeder zonnige teint. Ik meng de twee kleuren door mijn Blushpenseel in het doosje rond te draaien, waarna ik ze in de vorm van een 3 aanbreng op mijn gezicht. Van mijn voorhoofd, langs de bovenzijde van het jukbeen naar de ronding van mijn gezicht.

 

Tip: Om kleurverschillen te voorkomen breng ik het poeder ook aan op mijn hals!

5/

Verrukkelijke lippen

Tot slot geef ik mijn lippen een vleugje kleur met de Glossy lip pen. Ik werk vanuit het midden van mijn lippen naar buiten toe.

 

De Karité- en Mangoboter voedt mijn lippen en laat ze stralen!

Deel een foto van jouw zonnige look en laat je tips achter bij de opmerkingen!

Delen