This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

De foundation die jouw glimmende zones matteert

Ben je het beu om telkens je glimmende zones bij te werken tijdens de dag? Meet onze Super Mat foundation: jouw nieuwe bondgenoot voor een perfect matte teint!

sowimage

Heb jij een gemengde of vette huid? Maak dan gauw kennis met de Super Mat foundation, die tot 16u* lang perfect blijft zitten. Verkrijgbaar in 30 shades om perfect te matchen met je huidskleur! Gedaan met die vele pauzes voor de spiegel om je glimmende zones weg te werken. Hitte en andere stressfactoren zijn vanaf nu niet meer te zien!

De Super Mat foundation geeft een perfect mat resultaat dat fluwelig aanvoelt, is helemaal vegan en heeft een niet-vette formule die je huid niet afsluit zónder je huid uit te drogen.

Hoe kan dat?

Mensen met een gemengde tot vette huid maken te veel sebum aan, wat ervoor zorgt dat je huid er vet en glimmend uitziet. De huidtextuur is meestal dikker en de poriën zien er groter uit. Wij hebben de Super Mat foundation dan ook speciaal voor dit huidtype ontwikkeld, met:

  • Een formule die verrijkt is met poeder van moerasrozemarijn. Deze plant staat bekend om zijn herbalancerende eigenschappen** die diep in de huid inwerken om glans te onderdrukken, onvolkomenheden te neutraliseren en de huidtextuur te verfijnen.
  • Een niet-vettige textuur die het matterende effect van de foundation verlengt
  • Een forumle die de huidtextuur vervaagt voor een mat, zacht, fluweelachtig resultaat zonder maskereffect***.
  • Een nieuwe formule bestaande uit 86% huidverzorging om de huid niet uit te drogen, want zorgt voor een glad en comfortabel resultaat.
  • Niet-occlusief: de foundation gedraagt zich niet als een film die ervoor zorgt dat de huid niet meer kan ademen en daardoor haar normale werking tijdens de dag verstoort
  • Niet-comedogeen: de foundation veroorzaakt geen mee-eters, wat toch een veelvoorkomend probleem is bij de gemengde tot vette huid.

* Klinische test op basis van 12 gevallen.
** In-vitro test
*** Gebruikerstest uitgevoerd gedurende 15 dagen bij een panel van 100 vrouwen. 90% van de vrouwen vond dat de textuur niet vet was. 80% van de vrouwen vond dat de foundation geen maskereffect gaf.

sowimage

Hoe breng je de foundation aan?

Voor een medium dekking breng je een kleine hoeveelheid foundation aan op het voorhoofd, de neus, de wangen en de kin. Blend het product vervolgens van de neus naar buiten toe uit met je vinger of met onze Universele Foundationkwast. Je kan ook de Perfecting Foundationkwast gebruiken. 

Werk af met de Foundation Powder op de T-zone voor een vlekkeloos mat resultaat.

Delen