EERSTE PRODUCT in je winkelmandje VOOR 1€* met de code EERSTE1EURO van 18/09/2020 tem 20/09/2020
Terug

Tutorial: de perfecte nude

We willen allemaal een natuurlijke, frisse teint die de huid niet uitdroogt. Met de Pure light foundation natuurlijke teint is dit nu mogelijk.

sowimage

De extreem vloeibare formule van deze foundation laat geen spoortje na op de huid. En met de pipet doseer je de juiste hoeveelheid voor een perfecte nude teint!

 

Hoe is de formule samengesteld?

- Cellulair Water van Edulis dat bekend staat om zijn sterk hydraterende vermogen.

- 96 tot 99% natuurlijke ingrediënten, afhankelijk van de kleur. De overige ingrediënten zorgen ervoor dat de formule stabiel is en prettig aanvoelt.

- Geen alcohol, parabenen of siliconen.

De perfecte formule die de frisheid van een nude foundation combineert met het hydraterende vermogen van een verzorgingsproduct.

sowimage

Hoe breng je deze foundation aan?

 

1. Met de pipet breng je druppelsgewijs de juiste hoeveelheid rechtstreeks aan op je gezicht of eerst op de rug van je hand. Daarna werk je met je vinger of met het Nude foundationpenseel nr. 04de foundation uit, zodat deze gelijkmatig over je gezicht verdeeld is en je huidstructuur perfect glad is

2. Breng het product altijd in het midden van je gezicht aan en werk het naar buiten toe uit, tot aan je hals en decolleté. Daarmee voorkom je kleurverschillen

3.Herhaal dit totdat je de gewenste dekking hebt.

Het resultaat is verbluffend: 6 uur na het aanbrengen van de Pure light foundation natuurlijke teint is je huid nog steeds gehydrateerd*.

*doeltreffendheidstest uitgevoerd onder 12 vrouwen

sowimage

Trouvez parmi nos 12 teintes celle qui correspond à votre carnation et qui sublimera votre teint !

Ben je benieuwd naar deze nieuwe nude foundation en naar zijn pipet?

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie