ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Voetverzorging: pedicureplan voor mooie voeten

Ter gelegenheid van de lancering van onze vernieuwde productlijn Voetverzorging, vertellen we je al onze tips en trucs voor verzorgde, prachtige voeten.

sowimage

1/ Ga de strijd aan met ruwe plekjes

Samengedrukt in je schoenen wordt de huid op je voeten veel blootgesteld aan wrijving. Aangezien dit deel van je lichaam geen talgklieren bevat, droogt de huid uit en wordt ze dikker. De eeltlaag (hyperkeratose) onder de voeten ontstaat door de reactie van de huid op wrijving.

Met de Voetenpeeling met Abrikozenpitcrème en biologische Lavendel worden je voeten weer glad en zacht! Door regelmatig te scrubben voorkom je eeltvorming.

1/ Maak je voeten nat.
2/ Neem een dosis van de Voetenpeeling en maak kleine ronddraaiende bewegingen voor een intensievere scrub.
3/ Spoel goed af.

Om hardnekkige eeltplekken te bedwingen neem je een Voetvijl met puimsteen.
Maak de huid vochtig en wrijf zachtjes over de hiel en de zones met de eeltplekken. Let op, doe dit niet vaker dan één à twee keer per week, want als je te veel vijlt komt het eelt steeds sneller terug

sowimage

2/ Tijd om die voeten heerlijk zacht te maken

Je voeten hebben ook recht op een moment van ontspanning! Om eeltplekken te voorkomen is het van belang je voeten goed te hydrateren. Maak er meteen een fijn welzijnsmoment van

Breng de Voedende voetcrème verrijkt met essentiële Lavendelolie en Macadamia-olie aan op je hele voet door deze in te masseren van je tenen naar je hak. Besteed extra aandacht aan je hielen en de onderzijde van je voeten omdat die meestal sneller uitdrogen.

 

Extreem droge huid? Wij hebben wat je nodig hebt.

Breng één à twee keer per week een dikke laag Herstellende voetbalsem met Lavendel en Karitéboter aan. Laat hem goed intrekken, zodat de huid intens wordt gevoed.
Voor een nog intensere werking laat je de balsem een nacht lang intrekken onder katoenen sokken. Oké, ziet er inderdaad niet gigantisch sexy uit, maar je krijgt wel zijdezachte voeten.

sowimage

 

Last van vermoeide, opgezwollen voeten?

Niets is heerlijker dan na een lange dag werken je pumps uit te trekken. Maar het is nog fijner als je dan de Verkoelende gel voor vermoeide voeten gebruikt. Die zal je niet meer willen missen. Deze met Lavendel en essentiële olie van Pepermunt verrijkte gel biedt ogenblikkelijk verlichting.

 

Extra tip: Als je benen zwaar aanvoelen, breng dan de Verfrissende gel voor de benen van beneden naar boven op je benen aan.

Deel ook jouw tips voor perfecte voeten in de opmerkingen of post een foto van jouw summerproof voeten!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken