ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS VERSTERKEND SERUM ANTI-HAARBREUK* met de code HAIR tem 21/08/2022
Yves Rocher
0
Terug

Voor mijn haar kies ik het geconcentreerde formaat

Je voelt je groen van top tot teen? Maar geldt dat ook voor je haar? Gebruik de geconcentreerde shampoo, die laat je haar glanzen zonder het milieu te schaden!

In 2017 heb je kennisgemaakt met de Geconcentreerde douchegel, een ongelooflijke innovatie! We hebben dit goede werk voortgezet zodat je nu kennis kunt maken met de Geconcentreerde shampoo.

sowimage

Een geconcentreerde en natuurlijke formule!

Het eerste voordeel van onze geconcentreerde shampoo (en niet het minste) wordt al door de naam aangegeven: het is een GE-CON-CEN-TREER-DE formule! Een flacon van 100 ml is gelijk aan een klassieke flacon van 300 ml, terwijl je er net zoveel wasbeurten uithaalt.

En ja, net als je huidige Glansshampoo, is hij dus goed voor 30 wasbeurten... én goed voor het milieu. Resultaat gegarandeerd dankzij de handige doseerdop waarmee je door één keer knijpen exact de juiste hoeveelheid product krijgt.

sowimage

Maar dat is nog niet alles! De Geconcentreerde shampoo van Yves Rocher bestaat voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten.

Hij bevat geen parabenen en conserveringsmiddelen en is verrijkt met een 100% natuurlijk Citroenextract. Omdat de formule geen siliconen bevat is deze gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

Resultaat: een shampoo die bijdraagt aan een beter milieu en je haar zacht, luchtig en glanzend maakt.

Wij zeggen JA tegen minder plastic!

Kleinere flacons nemen minder plaats in, goed, maar waarom is dat belangrijk?

Je kunt ze gemakkelijker meenemen (we zijn dol op hun meeneemformaat), maar dat geldt ook voor het transport van de fabriek naar de plek waar ze worden verkocht. En minder plaats, betekent minder vrachtwagens en dus minder vervuiling!

Een geconcentreerd product betekent 39% minder plastic en 35% minder broeikaseffect*. Je haar is er dol op, en het milieu ook!

Mijn nieuwe I Love My Planet routine

De geconcentreerde shampoo voegt zich bij de geconcentreerde douchegel en maakt deel uit van de grote familie van I Love My Planet-producten.

Een nieuwe routine, waar je meteen aan gehecht zal zijn.

 

 

Een klein gebaar voor jou, een groot gebaar voor het milieu

Voor elk verkocht I Love My Planet-product steunt Yves Rocher de Fondation Yves Rocher, onder bescherming van het Institut de France, door het planten van een boom.

Doelstelling voor 2020: 100 miljoen geplante bomen! Een reden te meer om onze geconcentreerde shampoo te gebruiken.

sowimage

Utiliser le Shampooing et le Gel Douche Concentré Yves Rocher, c’est un bon début, les allier avec d’autres petits gestes au quotidien, c’est encore mieux ! Pour aller plus loin et adopter la Green Attitude, découvrez nos astuces à appliquer chaque jour, pour vous faire du bien, tout en contribuant au respect de la planète ici !

Het gebruiken van de Geconcentreerde douchegel en shampoo van Yves Rocher is een mooi begin. Als je daaraan in je dagelijks leven nog andere kleine gebaren toevoegt, is het nog beter! Ga nog een stapje verder en Adopt the green attitude! We geven je tips waarmee je elke dag niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook bijdraagt aan het milieu!

Welke kleine handelingen doe jij om de planeet een plezier te doen?

Delen