HET GROTE ZOMERSPEL: SPEEL MEE EN ONTDEK SNEL JE PRIJS!
Terug

Wereldwijd beautyritueel: tips uit Bangkok

Ga mee naar Bangkok en ontdek de beautytips van Cherry, opleidingsmanager producten bij Yves Rocher, voor een goed gehydrateerde huid.

sowimage

Ik vind deze routine in 7 stappen erg fijn, en elke stap is essentieel voor een perfecte huid!
Cherry, 40 jaar, Bangkok

Dagelijks

Eerst reinig ik mijn gezicht, dat is de belangrijkste stap. Daarna bereid ik mijn huid voor met de Fluweelzachte lotion en dan de Kalmerende mist Sensitive Végétale, een oogcontourcrème, de Camouflagestick Perfect Skin, het Serum Elixir Jeunesse en tot slot de dagcrème van Hydra Végétale. Ik vind deze routine in 7 stappen erg fijn, en elke stap is essentieel voor een perfecte huid!

Mijn beautytip

Voor een gezonde huid die straalt van vitaliteit zijn er 3 dingen waar je niet omheen kunt: gezond eten, bewegen en goede huidverzorgingsproducten gebruiken. Het is het beste om producten uit één productlijn te gebruiken en bij voorkeur zo natuurlijk mogelijke producten. Je huid neemt natuurlijke werkstoffen namelijk sneller op, waardoor je heel snel resultaat ziet!

Mijn favoriete product

De hele productlijn van Anti-Age Global! Deze producten hebben een ongelooflijk groot effect op de huid, al binnen een week. Ook wil ik echt de Kalmerende mist van Sensitive Végétale aanraden, die verfrist mijn huid en maakt haar zachter.

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie