GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Terug

Wereldwijd beautyritueel: verantwoord reinigen

Cosmetica is winkelmanager Giulia's passie. Ze is een geëngageerde professional en geeft je vandaag beautytips die niet alleen doeltreffend zijn, maar je ook een natuurlijke uitstraling geven.

sowimage

Bovendien is zijn formule gebaseerd op biologische bloemen, wat hem nog aantrekkelijker maakt!

Giulia

Dagelijks

's Ochtends begint mijn beautyritueel met het reinigen van mijn gezicht met water. Het is erg belangrijk om daarna de huid te verkwikken met de Hydraterende Reinigingslotion van Hydra Végétal voordat je je dagcrème aanbrengt. Wat ik het fijnst vind om te doen? Make-up verwijderen. Ik raad je aan om de 2 Stappen Oogmake-upreiniger van Pur Bleuet te gebruiken. Deze is zacht en kalmerend, maar verwijdert doeltreffend alle make-upresten. Bovendien is zijn formule gebaseerd op biologische bloemen, wat hem nog aantrekkelijker maakt!

Mijn beautytip

Persoonlijk vind ik dat je altijd mooi voor de dag moet komen, maar als je weinig tijd hebt, heb je aan wat Mascara Vertige Longueur en een beetje foundation genoeg om er goed uit te zien, zonder dat je te opgemaakt lijkt.

Mijn  lievelingsproduct

Eerlijk gezegd kan ik moeilijk kiezen, ik heb meerdere favorieten... maar als het dan toch moet, dan kies ik voor de Pur Bleuet 2 stappen Oogmake-upreiniger, omdat hij zo geweldig reinigt en toch zacht is!

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie