ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Zet de lentemodus maar aan!

Het weer wordt zachter, de dagen worden langer en ook de behoeften van je huid veranderen. Wij helpen je bij het aanpassen van je verzorgingsroutine op de lente die in aantocht is!

's Ochtends:

1/ Je gezicht reinigen

Begin je ritueel met het reinigen van je gezicht. Gebruik hiervoor een reinigingsgel of een micellaire lotion die past bij je huidtype. De Ultra-frisse reinigingsgel van Hydra Végétalbijvoorbeeld, of de Kalmerende micellaire reinigingslotion 2-in-1 uit de productlijn Sensitive Végétal. Door het reinigen worden onzuiverheden verwijderd, wordt je huid mooier en gaat ze weer zacht en comfortabel aanvoelen.

2/ Laat je huid ontwaken!

Nu je huid gereinigd en lekker schoon is, geef je haar een fikse oppepper in de vorm van een frisse lotion die je huid weer laat stralen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de Perfectionerende reinigingslotion van Sérum Végétal gebruiken, zodat je huid verkwikt wordt en gaat stralen.

sowimage

3/ Vergeet niet te hydrateren 

Breng nu je dagcrème aan. Het weer wordt mooier dus je kunt de rijke wintercrèmes inwisselen voor lichtere formules. Je kunt kiezen uit verschillende opties:

Bescherm jezelf tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ga tegelijkertijd huidveroudering tegen met de City detox Liquid day care van Elixir Jeunesse. Wij zijn fan van de vervuilingwerende werking en de lichte, bijna onzichtbare formule die de huid hydrateert zonder verzwarend effect!

Ook aan de gevoelige huid is gedacht. Zo is er de Intensief verzachtende en hydraterende verzorging van Sensitive Végétal om de gevoelige huid te kalmeren en tegelijkertijd te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

sowimage

4/ En de make-up?

 

In de lente kan het gebeuren dat je huid wat meer gaat glimmen door de warmte. Dan is er niets dat beter werkt dan de Super Mat 12H foundation Zero Shine, die voorkomt dat je huid gaat glimmen. + puntje: de formule is vegan. Je past ook de kleur van je foundation aan, want normaal gesproken wordt je eigen huidskleur donkerder naarmate het weer zonniger wordt.

Ook de make-upkleuren worden zomerser: roze, koraalrood, pastel- en kopertinten…. je zomerse look wordt nog stralender en je mooie huid komt nog beter uit!

sowimage

's Avonds:

Het verzorgingsritueel in de avond is net zo belangrijk als het ochtendritueel, omdat de huid de hele dag door wordt blootgesteld aan externe factoren die de huid kunnen schaden en huidveroudering in de hand werken. Waar begin je mee?

 

 1/Altijd eerst goed reinigen!

Net zoals in de ochtend is het reinigen een cruciale eerste stap van je verzorgingsritueel. Voor het verwijderen van make-up en het reinigen van je huid gebruik je de Micellaire anti-pollution reinigingsgelvan Elixir Jeunesse. Door de ontgiftende werking wordt de huid gezuiverd en ontdaan van alle onzuiverheden die zich gedurende de dag ophopen op het huidoppervlak. Bovendien verwijdert deze formule zelfs de hardnekkigste make-up. Wil je meer weten over hoe je make-up goed en doeltreffend kunt verwijderen? Hier vind je al onze tips en trucs. Je kunt nu dezelfde reinigingslotions gebruiken als vanochtend.

 

 

2/ De volgende stap

Wat we in de winterperiode achterwege laten, doen we in de zomer juist weer wel: het regelmatig peelen van de huid. Scrub je huid één of twee keer per week om haar te peelen en grondig te reinigen. De Gezichtspeeling is verrijkt met gemalen Abrikozenpitten om je huidstructuur te verfijnen.

 

3/ Intensieve hydratatie

Tot besluit van je avondritueel zorg je dat je huid de hele nacht door optimaal gehydrateerd wordt. Het is raadzaam om onder je hydraterende verzorging eerst een serum aan te brengen. Een serum bevat namelijk sterkere concentraties werkzame stoffen dan een crème. Breng dus pas daarna je crème aan. Het Ultra-hydraterend serumvan Hydra Végétal voorziet maximaal in de hydratatiebehoeften van je huid.

Vul de werking van het serum aan met de hydraterende werking van je nachtcrème. Wij raden je de Sleeping Care herstel + anti-pollution nachtcrème van Elixir Jeunesse aan. Je huid is de volgende ochtend volledig uitgerust en gekalmeerd. Resultaat? Al de eerstvolgende ochtend heeft de huid haar natuurlijke glans terug. De huid is hersteld en van vervuiling ontdaan, waardoor ze niet meer wordt verstikt.

Dat is dus het geheim van een gezonde, goed gehydrateerde en heldere huid voor een goed begin van het zomerseizoen. Hello spring!

En wat is jouw favoriete product uit je verzorgingsritueel?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken