ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

HERSTELLEND RITUEEL

Zo herstel en verzorg je beschadigd en droog haar

Mooi haar hebben is enkel een kwestie van kiezen voor het juiste verzorgingsritueel dat inspeelt op de behoeften van je haar.
Om je haar te herstellen kun je best een beroep doen op de kracht van de natuur. Ons haarverzorgingsritueel verrijkt met biologische Jojobaolie is ideaal voor het herstel van droog of beschadigd haar.

Hoe herken je beschadigd haar?

Droog en beschadigd haar valt in de eerste plaats op door de slechte toestand van de haarvezel. Maar ook de haarschubben missen structuur.

Het haar split en is broos en ruw. Schade aan het haar is dikwijls gebonden aan:

  • De aard van het haar
  • Het gevolg van uitwendige irritatie zoals: herhaald ontwarren, gebruik van warmtetoestellen, chemische behandelingen en herhaalde haarkleuringen, ...

    Omdat het haar kwetsbaarder is, gaat het gemakkelijker splitten. Ook de haarschubben komen los waardoor het haar doffer wordt.

Reparation cheveux secs et abîmés Yves Rocher

Met zijn expertise in plantkunde is Yves Rocher uitstekend geplaatst om zelfs het fragielste haar te verzorgen

Herstellende biologische Jojobaolie

Dankzij hun unieke kennis van de natuur selecteerden onze experts in Plantaardige Cosmetica biologische Jojoba, bekend voor de onmetelijke rijkdom van zijn olie.

Met vetzuren als omega 6 en 9 leunt zijn samenstelling nauw aan bij die van talg.

De rijke olie voedt droog en broos haar intens waardoor het opnieuw glanzend en soepel wordt. Hij heeft ook een intens herstellend effect op beschadigd haar.

Huile de Jojoba Réparation des cheveux

Het HERSTELLEND ritueel, de oplossing voor beschadigd haar

De met biologische Jojobaolie verrijkte HERSTELLENDE verzorgingen voeden droog en beschadigd haar en maken het soepel en glanzend.
Het haar wordt niet alleen hersteld, het is ook beter gewapend tegen irriterende factoren die het nog te wachten staan.

Bij Yves Rocher zijn we ervan overtuigd dat haarverzorging begint bij de shampoo. Onze Herstellende Shampoo werd speciaal samengesteld zonder sulfaat om droog en beschadigd haar in alle zachtheid te wassen en de haarvezel te herstellen*.
De met biologische Jojobaolie verrijkte samenstelling voedt, herstelt en beschermt tegen breken. Al van bij het wassen is het haar van wortel tot punt sterker, levendiger, soepeler en glanzender.

Resultaat: 94% minder brekend haar**

Om het haar nog beter te verzorgen kun je het HERSTELLENDE ritueel uitbreiden met de Herstellende Conditioner en het Herstellende Masker.

 

Gamme Réparation Jojoba Yves Rocher

Onmisbaar voor beschadigd en broos haar: de BOTANISCHE HAARBALSEM

Drie herstellende verzorgingen die inspelen op de behoeften van beschadigd haar. Of het nu fijn of dik is, voor elk haartype hebben wij een zorgvuldig gekozen plantaardig actief bestanddeel. Onze multifunctionele verzorgingen herstellen en voeden zelfs het fragielste haar. Zo gebruik je ze:

  • Als verzorging zonder spoelen op vochtig haar
  • 's Nachts als intense verzorging
  • Als stylingproduct op droog haar.

DROOG EN BESCHADIGD HAAR – herstellende biologische jojobaolie

De MULTIFUNCTIONELE Smeltende Olie zonder spoelen is het iconische product van ons herstellende gamma. De met biologische Jojobaolie verrijkte en siliconenvrije formule herstelt de haarvezels.

Het haar wordt intens gevoed en tot aan de punten hersteld zodat het zacht en soepel is.

Resultaat: het haar is 30-maal steviger***

 

Baume Botanique Jojoba Yves Rocher

ZEER DROOG, KRULLEND EN KROEZEND HAAR – VOEDENDE KOKOSOLIE

Door de specifieke vorm van de haarvezels raakt zeer droog, krullend en kroezend haar gemakkelijker in de war en kan het breken bij de styling. Het is dus essentieel om de vezels goed te coaten om ze te beschermen en te versoepelen. Op die manier is het haar gemakkelijker te stylen.

De multifunctionele smeltende Botanische Haarbalsem Rich zonder spoelen bevat geen siliconen en werd verrijkt met biologische Kokosolie. De extra rijke formule voedt en herstelt de haarvezel.

Resultaat: het haar is intens gevoed en breekt minder gemakkelijk****

 

Baume Botanique Coco Yves Rocher

FIJN EN BESCHADIGD HAAR - LIPIDENHERSTELLENDE AVOCADO-OLIE

Ook fijn haar blijft niet gespaard van vochtgebrek waardoor het erg broos kan zijn. Het heeft de neiging om snel vet te worden en moet dus gevoed worden zonder dat het zwaarder wordt. Door een van nature hoge concentratie vitamine E heeft Avocado-olie antioxiderende eigenschappen die belangrijk zijn om de vetzuren van de haarvezel intact te houden.

De met Avocado-olie verrijkte, multifunctionele Botanische Haarbalsem Light heeft een siliconenvrije, smeltende formule die de haarvezel herstelt en voedt zonder hem te verzwaren. Het haar wordt tot aan de punten gevoed en hersteld, en voelt zachter en levendiger aan.

Resultaat: 8 uur herstel en 30-maal steviger haar*****

Baume Botanique Avocat Yves Rocher

Wanneer je fijn haar hebt dat extra volume nodig heeft, probeer dan zeker eens de haarverzorgingsproducten van het Volume gamma

Advies van onze experts: wanneer je regelmatig een stylingijzer voor je haar gebruikt, kun je het beschermen met het Thermobeschermende Versterkende Serum.
De unieke formule vermindert het breken van het haar en beschermt de haarvezel tegen temperaturen tot 230°C/446°F*****.

*Voedt, herstelt en beschermt tegen breken, in combinatie met het Herstellende Masker
**Test met instrumenten in combinatie met het Herstellende Masker
***Test met instrumenten op droog haar
****Tevredenheidsonderzoek bij 100 vrijwilligers
*****Test met instrumenten

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken