This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Voor elk soort zomerfestival een make-uplook!

sowimage

Het seizoen van de muziekfestivals is geopend! Gezellige sfeer, goede muziek en volop genieten met je vrienden. Het enige wat nog ontbreekt, is een perfecte make-uplook. Daar helpen we je graag bij!

Een heerlijk klassieke look voor een jazzy festival

sowimage

 

1/ Voor een perfecte teint die onder alle omstandigheden mooi blijft, gebruik ik de Verhelderende primer die ik met mijn Nude foundationpenseel aanbreng. Dit breng ik ook op mijn hals en decolleté aan!

2/ Om een onberispelijke teint te creëren breng ik wat Zéro Défaut Poeder aan met mijn Poederpenseel. Ik bedek mijn hele gezicht en zet even extra aan op de T-zone. Mijn ogen moeten stralen; niet mijn huid!

3/ Ik accentueer mijn jukbeenderen door er een beetje Blush Rose Camélia op aan te brengen. Met mijn Blushpenseel maak ik een cirkelbeweging over het uitstekende deel van mijn wangen.

4/ Om mijn ogen subtiel te accentueren breng ik wat Matte oogschaduwpoeder in de kleur Beige Racine op mijn oogleden aan. Ik kan er van op aan dat de kleur langdurig perfect blijft zitten.

5/ Mijn wimpers maak ik voller met de Mascara vertige volume, want door de wimperkrullende formule krijgen mijn wimpers een perfecte krul en blijft mijn oogmake-up twaalf uur lang* perfect zitten.

6/ Volle, rode lippen. Ik breng de Grand Rouge Mat nummer 156 vanuit het midden aan op mijn lippen en strijk dan naar de buitenzijden. De formule is verrijkt met Camelia-olie, waardoor mijn lippen comfortabel aanvoelen en niet uitdrogen.

*Geobjectiveerde klinische studie onder 13 vrouwen

Eclectische look voor een electrofestival

sowimage

 

1/ Voor het creëren van een perfecte teint gebruik ik de Pure light hydraterende foundation voor een natuurlijke teint. Dankzij de handige pipetflacon heb ik altijd precies de juiste hoeveelheid foundation. Ik breng de formule met mijn Nude foundationpenseel in het midden van mijn gezicht aan en strijk vervolgens naar de buitenzijden. Ook in mijn hals en decolleté breng ik foundation aan.

2/ Mijn geheim voor een licht gebruinde teint is het Duo poeder zonnige teint. Ik meng de twee kleuren door met mijn Blushpenseel in het doosje rond te draaien, waarna ik ze in de vorm van een 3 aanbreng op mijn gezicht. Van mijn voorhoofd, langs de bovenzijde van het jukbeen naar de ronding van mijn gezicht.

3/ Ik accentueer mijn jukbeenderen door er wat Blush Rose Camélia op aan te brengen. Ik maak een cirkelbeweging over het uitstekende deel van mijn wangen.

4/ Op mijn oogleden breng ik Matte oogschaduwpoeder aan in de poppy kleur Rose Azalée. Hiermee ben ik verzekerd van een langhoudend resultaat!

5/ Ik creëer een overweldigende oogopslag met de Mascara vertige longueur. Het microborsteltje bedekt zelfs mijn allerkleinste wimperhaartjes optimaal! De formule is verrijkt met Elemigom die zorgt voor een fixerende en structurerende werking. Zo krijg ik mooie, lange wimpers zonder klonters!

6/ En voor mijn lippen kies ik de Grand Rouge L'Élixir met mat effect in de kleur Mauve 106. Ik begin in het midden van mijn bovenlip, dan kleur ik het midden van mijn onderlip en vervolgens strijk ik de formule telkens vanuit het midden over de lipcontour in de richting van mijn mondhoek. Zo blijft mijn lipstick tot wel twaalf uur zitten.

Nonchalante hippielook voor een boho festival

sowimage

 

1/ Voor een perfecte teint die onder alle omstandigheden mooi blijft, gebruik ik de Verhelderende primer die ik met mijn Nude foundationpenseel aanbreng. Dit breng ik ook op mijn hals en decolleté aan!

2/ Vervolgens breng ik het Duo highlighter youthful effect aan. De combinatie van twee lichtreflecterende kleuren, parelmoer en koper, zorgt voor een stralend effect op maat! Met mijn Blushpenseel breng ik heel licht wat poeder aan op de bovenzijde van de jukbeenderen, de neusrug en onder de wenkbrauwboog.

Tip: Door eerst wat Verhelderende primer aan te brengen hecht mijn highlighter beter op de huid en blijft hij langer zichtbaar!

3/ Ik breng wat Lifeproof eye shadow in de kleur Nude Mat aan, zodat ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat verzekerd ben van een perfecte oogopslag. Ik wrijf direct met de stick over de huid van mijn bewegende ooglid. Daarna vervaag ik de kleur een beetje met behulp van mijn Duo oogschaduwpenseel.

4/ Vervolgens verhelder ik mijn oogopslag door met het Jumbo oogpotlood in de kleur Fleur de Cerisier Nacré een lijntje langs de wimperrand te trekken.

5/ Ik geef mijn wimpers één voor één XXL-volume met de Mascara ultra-volume sexy pulp.

6/ En tot slot breng ik wat Rouge Vertige Vloeibare lippenbalsem in de kleur Nude 03 aan om mijn lippen een subtiel glossy effect te geven.

Wat past beter bij je, de rock-, jazzy, elektro- of klassieke look? Laat het ons weten door een foto van je mooiste festivallook met ons te delen!

Delen