ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Fleurs des Sentiers

Geef je creativiteit alle vrijheid en creëer al onze stralende lentelooks met de collectie Fleurs des Sentiers. 

Voor deze look heb je nodig: het oogschaduwpalet van de collectie Fleurs des Sentiers, de Mascara Intense Metamorphose, het Duopalet voor de Teint, de Lipstick Elixir Satin in de kleur Freesia en een nagellak in de kleur Lilas.  

Oogmake-up met een vleugje lente 

Het oogschaduwpalet van de collectie Fleurs des Sentiers is geïnspireerd op de bloemenvelden in Bretagne en omvat 4 oogschaduwtinten waarvan drie met een metallic en een met een matte finish. Samen geven ze je een kleurrijke lentelook. 

Om de Fleurs des Sentiers-look te creëren ga je zo tewerk:

1. Breng de tint Beige Angélique als primer op het bewegende ooglid tot onder de wenkbrauwboog aan.
2. Voeg de tint Mauve toe en werk hem naar de buitenste ooghoek uit.
3. Breng de kleur Rose Anémone in het midden van het bewegende ooglid aan en werk hem uit.
4. Om te eindigen breng je de tint Vert Sauge als verhelderend accent  in de binnenste ooghoek aan.  

Make up look Fleurs des Sentiers

Het matte Beige Angélique, het mauve, het gouden Rose Anémone en het saliegroen zijn geschikt voor zowat elke dagelijkse look, van heel eenvoudig tot uiterst creatief. 

Mascara and perfume fleurs des sentiers

Vervolgens is het de beurt aan de Mascara Intense Metamorphose om je ogen een complete metamorfose te geven. Voor de gelegenheid steekt hij in een nieuw Fleurs des Sentiers-jasje in limited edition. De Mascara Intense Metamorphose sluit geen compromissen: hij maakt de wimpers extreem vol en langer, krult ze en blijft 24 uur zitten.  

Voor een intens zwart resultaat plaats je het borsteltje van de mascara tegen de basis van de wimpers en ga je met een lichte zigzagbeweging naar de toppen van de wimpers.

Breng een tweede laagje aan door het borsteltje van de basis naar de toppen van de wimpers te rollen. Druk lichtjes om de wimpers een intens zwarte kleur te geven en het effect multidimensionaal te maken. Herhaal alles om de wimpers een adembenemend volume te geven. 

Een stralende, zongebruinde teint 

Het Duopalet voor de Teint Fleurs des Sentiers is een must-have voor de mooie lentedagen. Het palet is gemakkelijk om mee te nemen en te gebruiken en dus ideaal om je make-up overdag bij te werken. 

In slechts twee eenvoudige stappen krijg je een mooie teint die je met het zonnepoeder nog verder perfectioneert en warmer maakt. Met de highlighter geef je je gezicht kleur en glans. 

Beide poeders met natuurlijke finish zijn samengesteld uit minstens 91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.  

In de oogschaduwpaletten en het duopalet Fleurs des Sentiers vind je een tuto. 

Een pigmentrijke kleur op je lippen 

De collectie Fleurs des Sentiers bevat ook Rouge Elixir Satin, een intens gepigmenteerde lipstick in de nieuwe tint Freesia, die aangenaam aanvoelt en je lippen verzorgt.  

In een enkel laagje geeft Rouge Elixir Satin een perfect dekkend resultaat. Bovendien hydrateert en voedt hij de lippen waardoor ze urenlang aangenaam zacht aanvoelen. 

Voor een perfect resultaat teken je met het Liplinerpotlood Rouge Elixir eerst de lipcontouren vanuit de cupidoboog, waarna je het lijntje naar binnen toe uitwerkt. Vervolgens breng je Rouge Elixir Satin van het midden naar de buitenkant van de lippen aan.  

Geef je creativiteit de vrije loop... tot aan de toppen van je vingers! 

In de collectie Fleurs des Sentiers vind je ook de nagellak Go Green in de nieuwe tint Lilas in limited edition.  

De nagellak bevat ingrediënten afkomstig van plantaardige biomassa zoals bieten, suikerriet en hout. Een maximum aan kleur en glans voor een kleinere ecologische voetafdruk!

Gebruik eerst de Base Coat Go Green en breng vervolgens de nagellak Go Green met het gebruiksvriendelijke borsteltje van de basis naar de buitenkant van de nagel aan. Laat de lak drogen voor je de kleur met een tweede laagje nog intenser maakt. Om de kleur te beschermen en langer te laten duren eindig je met de Topcoat met Geleffect

 

Met deze lentelook geïnspireerd op velden vol bloemen wordt de lente des te mooier. Geniet ervan! 

Ontdek de hele collectie Fleurs des Sentiers en geniet van het lichte bloemenboeket waarmee je opnieuw vrede hebt met jezelf en met wat belangrijk is in het leven. 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken