ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

48 uur non-stop hydratatie, hoe kan dat?

We vertellen je alles over Edulis, de nieuwe favoriete werkstof van onze onderzoekers en ster van de productlijn Hydra Végétal.

We leggen je graag uit hoe we een continue hydratatie van 48 uur kunnen beloven met onze Gelcrème van Hydra Végétal. Laat je door ons meenemen naar het hart van de Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher.
Kijk maar mee.

Om een verzorgingsproduct voor je te kunnen maken dat voorziet in de behoeften van je huid, moeten we eerst je huid leren kennen. Onze onderzoekers op het gebied van de biologie van de huid hebben daarom de hydratatiemechanismen van de huid bestudeerd. En het is duidelijk; voor een goed gehydrateerde huid heb je 3 dingen nodig:

- 1/ OPSLAAN van water in de verschillende huidlagen

- 2/ VASTHOUDEN van water door beperking van de verdamping door de huidbarrière 

- 3/ AFGEVEN van water door continue verspreiding

Toen we dit eenmaal wisten hadden we ook andere onderzoekers nodig: botanisten en fyto-analisten. Dit zijn de plantenexperts die het beste plantaardige antwoord vinden op de vraag hoe de huid het beste kan worden gehydrateerd. En na diepgaand onderzoek kwamen ze uit bij Edulis. Een plant met cellen die bomvol water zitten en die deze kostbare bron kunnen opslaan en reguleren. PERFECT!

Ze hebben hard gewerkt om de beste manier te vinden om de krachtige werkstof Cellulair Water van Edulis te extraheren. Zo hebben zij een exclusief en gepatenteerd extractieprocédé ontwikkeld. Om de doeltreffende werking en de integriteit van de plant niet te schaden en het milieu te sparen, worden hierbij geen oplosmiddelen gebruikt

Vervolgens besloten onze agronomen om de planten op biologische wijze te verbouwen op de gronden van Yves Rocher: na slechts 6 maanden teelt in de broeikas worden de tere scheuten, vol met cellulair water, geoogst vóórdat ze gaan bloeien.
De ultra-verse plant gaat daarna vlakbij de broeikassen meteen het extractieproces in, zodat de kwaliteit helemaal wordt behouden.

Onze laboratoria voor formuleontwikkeling hebben de beste formule gevonden om het vermogen van de werkstof te benutten: meer dan 90% natuurlijke bestanddelen en geen minerale olie, siliconen of parabenen. Alleen wat je huid nodig heeft!

Resultaat: 48 uur lang continue* hydratatie, je mooiste lach, en wij, wij vinden het heerlijk om jou gelukkig te zien! Het leven is mooi

*Geobjectiveerde klinische studie onder 22 proefpersonen. Resultaat gedurende 48 uur na 2 weken tweemaal daags gebruik.

 

 

Meer weten over onze formules: klik hier.

Meer weten over Edulis: klik hier.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken