GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
Terug

Alles voor je nagels!

Ontdek onze nieuwe Go Green-producten voor een perfecte manicure!

Net zoals gezicht en lichaam hebben ook de nagels behoefte aan een verzorgingsroutine. Improviseren is hierbij uit den boze! In deze gids ontdek je de nieuwe Go Green-producten en hoe ze te gebruiken om in enkele snelle stappen van top tot teen te schitteren!

Stap 1) Nagels in topconditie

Voor je de nagellak aanbrengt adviseren we je om je nagels eerst te verzorgen. Knip je nagels eerst met een nagelschaar of nagelknipper en werk ze af met een nagelvijl. 

Voor de nagelriemen is het Olie-elixir Go Green de ideale verzorging: hij is samengesteld uit 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, hij hydrateert en voedt de nagels door en door, en hij maakt de nagels mooier.

Breng het olie-elixir met de applicator aan en masseer de nagels en het nagelbed met dezelfde applicator. Voor stralend gezonde en mooie nagels breng je het elixir elke avond opnieuw aan en laat je het de hele nacht inwerken.

Dankzij de formule met jojobaolie en olie van zoete amandelen wordt het verzorgen van de nagels een moment van puur genot!

sowimage

Stap 2) Een magisch trio voor perfecte nagels

Om de nagels te beschermen en te versterken is een basecoat een absolute must. De nieuwe nagelbasis Go Green met bamboe-extract en 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong vormt een stevig laagje waardoor de nagels minder broos worden, minder gaan splitten en beter bestand zijn tegen dagelijkse agressie.

Breng de basecoat in een fijn laagje aan en laat hem goed drogen zodat de nagellak zich beter kan hechten.

Nadat je je nagels beschermd hebt, is het aan jou om het kleurtje te kiezen waar je zin in hebt: Camélia nacré, 15.Cerise noire, 21.Rouge nacarat, 12.Rose fuchsia en 20.Corail rosé... Aan jou de keuze!

Wanneer de kleur aangebracht en droog is breng je een laagje Topcoat met Gel-effect Go Green aan om een gladde en glanzende finish te krijgen. De formule met 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong geeft de nagels dezelfde intense glans als die van een gelnagellak en hij maakt dat de nagellak beter beschermd is en langer blijft zitten.

sowimage

Voor wie gehaast of ongeduldig is kan een druppel Sneldroger Go Green wonderen doen. De formule met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong is helemaal voor jou gemaakt! Met de pipet breng je 1 à 2 druppels van het product op het midden van de nagels aan. In een oogwenk zijn de nagels droog en glanzend. Dit is het ideale product om aan je manicure toe te voegen, aarzel dus niet!

Stap 3) Supersnel drogen

Om de nagellak in alle zachtheid te verwijderen kun je kiezen tussen onze twee removers. Het Nagellakremovermasker Go Green met olie van zoete amandelen zal je nagelroutine grondig veranderen. De geltextuur wordt gebruikt als een masker dat de nagellak in alle zachtheid van je nagels verwijdert en de nagelriemen soepel houdt. Voortaan verwijder je je nagellak op een ontspannen manier dankzij dit nieuwe product met niet minder dan 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Eenvoudig te gebruiken in 3 stappen!

  1. Neem een nootje gel met de vinger en breng het in een redelijk dikke laag op de gelakte nagels aan.
  2. Laat het masker per laagje nagellak 1 minuut inwerken en ontspan je
  3. Verwijder alles met een wattenschijfje. Klaar! De aangename en eenvoudige massage wordt ongetwijfeld iets waar je naar zal uitkijken! 

Voor wie gehaast is, hebben we de Snelle Nagellakremover Go Green met olie van zoete amandelen. Hij verwijdert de nagellak snel en efficiënt, en is bovendien zacht voor de nagelriemen. We adviseren om de remover op een wattenschijfje aan te brengen en dat op de nagel te leggen zodat het product kan inwerken. Zachtjes wrijven volstaat om de nagellak te verwijderen. De acetonvrije formule met 80% ingrediënten van natuurlijke oorsprong verwijdert de nagellak snel en is zacht voor de handen.

sowimage

Delen