ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Beauty-kalender om de winter door te komen

Welke verzorgingsproducten en make-up heb je nodig in de winter? We geven je tips voor januari, februari en maart.

JANUARI

Tijdens de feestdagen heb je er vast allemaal lekkere dingen gegeten, dat hoort er nu eenmaal bij! Maar nu is het tijd om je te houden aan je goede voornemens en je huid te ontgiften.
  • Scrub om te beginnen je gezicht en je lichaam minimaal één keer per week om je huidstructuur gladder te maken, dode huidcellen te verwijderen en je huid te helpen zich te vernieuwen. Gebruik daarnaast iedere week een masker. Er zijn verschillende soorten dus kies afhankelijk van wat je nodig hebt voor een zuiverend, hydraterend of kalmerend masker.
  • Om je huid gezond te houden kun je dagelijks de Reinigingsolie waterproof - Anti-pollution + detox gebruiken om de fijnste vuildeeltjes en hardnekkige make-up te verwijderen.
  • Je kunt ook kiezen voor een Detoxbehandeling met Edulis en Aloë vera in onze salons. Je huid krijgt dan een zachte peeling op basis van stoom, comedonen worden verwijderd en er wordt een ontgiftend en hydraterend masker aangebracht.

De musthaves voor je make-up? Bronzing powder om je teint warmer te maken. Breng het poeder aan op je voorhoofd, je wangen, je kin en je hals.

Onze welzijnstip voor januari: Leef volgens de levensfilosofie Hygge om rustiger te leven en het gevoel van 'cocooning' te ervaren.

sowimage

FEBRUARI

De verwarming die aanstaat, lage temperaturen en koude wind buiten, een lage luchtvochtigheid... het is echt winter! Al deze factoren kunnen je huid uitdrogen. Maar vergeet niet dat je haar er ook last van heeft...

Wat betreft make-up is een corrector echt een musthave om onzuiverheden te corrigeren. Rode vlekken, blauwachtige kringen rond de ogen, donkere kringen rond de ogen, een doffe teint? Voor iedere kleur is er een corrector. Geef je lippen en wangen ook gerust wat kleur.

Een laatste tip voor februari? Gebruik de tijd die je binnen doorbrengt om wat recepten uit te proberen met voedingsmiddelen met anti-agingeigenschappen. Lees hiervoor ons artikel over antioxidanten in voedingsmiddelen die werken tegen huidverslapping.

sowimage

MAART

De winter is bijna voorbij, nog even volhouden! Kies voor producten met een energiebooster om het vol te houden tot de lente.
  • Gebruik douchegels met een verkwikkende werking. Framboos & Munt, Granaatappel & Roze Peper of Mango & Koriander: ze zijn perfect voor een heerlijk revitaliserende douche.
  • Breng daarnaast 's ochtends en 's avonds een reinigingslotion aan om de huid te laten stralen, steviger te maken en voor te bereiden op de andere verzorgingsproducten.

En wat betreft make-up? Vergeet vooral je wenkbrauwen niet. Die zijn heel belangrijk om je oogopslag te tekenen en je gezicht vorm te geven. Vraag advies aan een professional zodat je weet welke wenkbrauwvorm het beste bij je past. Epileer je wenkbrauwen, kam ze en gebruik de Wenkbrauwpen. Breng tot slot de Wenkbrauwmascaraaan om je make-up te fixeren.

Onze laatste tip voor deze maand? Het wordt langzaam weer wat warmer, dus je hebt geen excuus meer om die sportschoenen niet aan te trekken en buiten te gaan hardlopen, fietsen of wandelen.

In de lente zijn we terug met een nieuwe beauty-kalender!

sowimage

Wat vind je van onze beauty-kalender? Vertel ons alles in de comments!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken