ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Christmas Survivor*

Wij helpen je graag om de feesten zo goed en zo rustig mogelijk door te komen. Volg de gids!

Dit jaar heb je beslist om niet te wachten tot 24 december om het perfecte kerstcadeau te vinden voor je nicht, schoonmoeder of grootmoeder (schrappen wat niet past). Dit jaar heb je beslist om je slaap niet te laten al piekerend over het kerst- of nieuwjaarsdiner. Dit jaar heb je beslist om echt te genieten van de eindejaarsfeesten.

sowimage
1.

HET cadeau om iemand een plezier te doen

Ieder jaar houd je jezelf voor dat je tijd genoeg hebt en dat het perfecte cadeau zomaar uit de lucht in jouw mandje komt vallen. De realiteit is meestal anders: heel vaak eindigt de zoektocht in het winkelcentrum in een hysterische bui omdat je niets naar jouw smaak vindt.

Zo houd je de zaken onder controle: maak een lijstje van je dierbaren, noteer wat ze leuk vinden en verzamel ideetjes. Kijk vervolgens online wat je nu al kunt bestellen. Voor nog meer cadeautips bezoek je webpagina's met geschenkideetjes en wishlists. Het lege blad voor je neus vul je op die manier snel in!

sowimage
Vergeet niet dat ook de verpakking belangrijk is. Een persoonlijke toets is een leuk idee om de ontvanger nog meer zin te geven om het cadeautje uit te pakken. En wanneer je je eigen signatuur op je cadeautjes achterlaat, ziet iedereen in een oogopslag dat jij de schenker van dit supercadeau bent!
 
Vergeet ook niet om door te geven welke cadeautjes jou plezier doen. Waarom zou je geen wishlist maken op Pinterest en die met je dierbaren delen? Zo moet je in een moeite door geen plaats meer zoeken voor cadeaus die je niet durft weg te doen of verlies je geen tijd meer met ze na de feesten online te zetten.
 
Het loont zeker ook de moeite om af te spreken op welk moment je samenkomt met de dierbaren aan wie je een cadeau gaat geven. Want in de kerstperiode wil je zeker ook feestvieren met je vrienden.
sowimage
2.

DE maaltijd die bij iedereen in de smaak valt

Elk jaar worden in de kerstperiode dezelfde twee vragen gesteld: bestaat de kerstman echt, en wat gaan we eten? Traditioneel, vegetarisch, vis of wereldkeuken, hoe gaat jouw feestdiner eruitzien? Indien het feest bij jou plaatsvindt, kun je op voorhand al enkele recepten uitproberen zodat je op het grote moment zonder stress in de keuken staat.

Wanneer je twijfelt tussen twee gerechten, kun je er rekening mee houden dat er enkele dagen later nog een nieuwjaarsdiner aankomt.

sowimage
 
 
Te veel klaargemaakt? Ogen groter dan de buik? Geen paniek, verspillen doen we niet. Voorzie doggy bags voor de genodigden zodat ze achteraf nogmaals kunnen genieten van je heerlijke maaltijd en zich nog iets langer in feeststemming voelen.
 
sowimage
3.

DE kerstversiering die alle ogen doet glanzen

 
Kerstversiering kan duur zijn en soms vind je echt niet wat je wil. Samen met je dierbaren een namiddagje kerstversiering maken, haalt de banden aan. Vaak maak je al een mooie kerstversiering voor weinig geld.
 
De natuur is op haar mooist in de kerstperiode. Waarom zou je haar dan niet in huis halen? Zo kun je enkele mooie takken een kleurtje geven om je tafel te versieren, kun je een huisterrarium maken,denappels rapen om de borden te versieren, zelf slingers en kerstballen maken voor de kerstboom... alles is mogelijk! 
sowimage
 
 
Buitenshuis is het altijd mogelijk om bomen en planten te versieren met mooie slingers. Zo is het altijd leuk thuiskomen! Een krans met buxus of andere takken aan de voordeur tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van alle voorbijgangers.
 
Wanneer je kiest voor een slinger met LED-lichtjes is het goed om een timer of een stekkerdoos te gebruiken zodat je lampjes niet de hele nacht blijven branden.
Onze tip: slingers op zonne-energie, een echte must!
4.

IN topconditie

 
Om de 24ste stralend voor de dag te komen, is het belangrijk ontspannende pauzes in te lassen. Uiteraard sla je je wekelijkse sportuurtje of wellness niet over voor een last-minute shopping. Als je onze tips volgt heb je alles al zorgvuldig gepland.
 
Naast je sportsessie is een wellnessbehandeling in deze periode een echte must. Wanneer je je vermoeid voelt kun je je ontspannen met een verkwikkende kruidenthee en een kort dutje!
sowimage

Vergeet vooral niet te genieten van al de kleine momenten die je gelukkig maken.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken