ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

monoïDe zomer op mijn huid

Een compleet
 gamma

Teelt van Monoï

Onze 100% natuurlijke Monoï is ontstaan uit een mix van kokosolie en Tiaré-bloemen die in Frans-Polynesië worden geteeld en op traditionele wijze met de hand worden geoogst

Ik ontdek

Onze
nieuwe Monoï

Monoï Bodymilk

Deze Bodymilk verrijkt met pure Monoï de Tahiti is de verzorging die je het hele jaar door doet reizen naar tropische eilanden dankzij zijn zonnige geur en zijn smeltende en omhullende textuur.

Onze 
botanische expertise

Monoï

Hydrateert, voedt en verzacht huid en haar

De oorsprongsbenaming Appellation d’Origine Monoï de Tahiti* staat bekend om zijn hydraterende, voedende en verzachtende eigenschappen, een echt traditioneel schoonheidsgeheim in Frans-Polynesië. Yves Rocher heeft gekozen voor Monoï de Tahiti, verkregen door maceratie van Tiaré-bloemen in kokosolie, die uitsluitend in Frans-Polynesië wordt geteeld.
*Deze benaming staat garant voor authenticiteit, kwaliteit en lokale productie.

Monoï

De oorsprongsbenaming Appellation d’Origine Monoï de Tahiti* staat bekend om zijn hydraterende, voedende en verzachtende eigenschappen, een echt traditioneel schoonheidsgeheim in Frans-Polynesië. Yves Rocher heeft gekozen voor Monoï de Tahiti, verkregen door maceratie van Tiaré-bloemen in kokosolie, die uitsluitend in Frans-Polynesië wordt geteeld.
*Deze benaming staat garant voor authenticiteit, kwaliteit en lokale productie.​

Monoï, de onweerstaanbare geur van avontuur

Ontdek ook onze zonneproducten

  • Alle ingrediënten in onze formules zijn geëvalueerd. Onze producten zijn echter niet ontwikkeld voor of getest op zwangere vrouwen. Onze niet-afspoelbare lichaamsverzorgingsproducten moeten daarom worden vermeden tijdens de zwangerschap. We raden aan om producten te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor zwangere vrouwen.

  • De beperking op gebruik voor het haar is te wijten aan een verandering in de regelgeving met betrekking tot een ingrediënt dat deel uitmaakt van de geursamenstelling van de Traditionele Monoï-olie en de Geparfumeerde Spray. Onze Hydraterende Droge Monoï-olie is de ideale verzorging om je haar te voeden en het zacht te maken. Om op de lengten en punten aan te brengen.

  • Let op: Monoï-olie is geen zonnebeschermingsproduct. Het is essentieel om een zonnecrème met een geschikte SPF-factor te gebruiken en deze regelmatig opnieuw aan te brengen gedurende de blootstelling. De producten van ons Monoï-gamma worden gebruikt na blootstelling aan de zon, om de huid te voeden, te parfumeren en je bruine kleur te sublimeren.

  • Dat is een volkomen natuurlijke reactie. Monoï-olie wordt, net als kokosolie, van nature hard bij temperaturen onder de 26°C. Warm gewoon je flacon Traditionele Monoï-olie op in je handen of onder warm water om de olie vloeibaar te maken. Dit fenomeen heeft geen invloed op de kwaliteit of doeltreffendheid van het product.

  • Monoï de Tahiti, de heilige olie van de Polynesiërs, is afkomstig van duizendjarige tradities en wordt verkregen door maceratie van Tiaré-bloemen in geraffineerde kokosolie. De ultrahydraterende en voedende Traditionele Monoï-olie is ideaal voor de zeer droge huid. Ze laat een beschermend laagje achter op de huid dat een trekkerig gevoel en andere ongemakken vermindert. Zonder zijn delicate geur te vergeten die herkenbaar is uit duizenden.

  • We hebben gekozen voor Monoï de Tahiti, Appellation d’Origine, die wordt verkregen door maceratie van Tiaré-bloemen in geraffineerde kopraolie, die uitsluitend in Frans-Polynesië worden geteeld. Deze benaming staat garant voor authenticiteit, kwaliteit en lokale productie.

  • De emblematische Tiaré-bloem van Frans-Polynesië wordt geoogst op familiebedrijven in Frans-Polynesië en in een plantage die is aangelegd door een van de leveranciers van Yves Rocher. De bloem wordt er biologisch geteeld. De bloemen worden met de hand geoogst wanneer ze nog in de knop staan. Ze worden vers, binnen 24 uur na de oogst, gebruikt voor de productie van Monoï. De oorsprongsbenaming Monoï de Tahiti vereist vervolgens dat ze minimaal 10 dagen macereren in kopraolie. Volgens de specificaties van de oorsprongsbenaming wordt de kopraolie verkregen uit kokosnoten die uitsluitend afkomstig zijn van de koraalbodems van Frans-Polynesië. Er zijn minstens 10 bloemen per liter olie nodig om de benaming Monoï de Tahiti te krijgen.

  • De houdbaarheid van een product op basis van Monoï wordt aangegeven met een pictogram op de flacon. Dit is de houdbaarheid van je cosmeticaproduct na opening van de verpakking. Zorg ervoor dat je de dop na elk gebruik goed sluit.

Monoï, dé must
have voor de zomer!

Ik ontdek

Offre

Onze lichaam
en douche producten

Je découvre

Offer's image

Het ruikt het hele jaar door naar de zomer met de Monoï de Tahiti van Yves Rocher!

Geparfumeerde spray, scrub, eau de toilette of olie... Monoï is verkrijgbaar in verschillende vormen om ons te laten wegdromen.

Als er één geur is die zo aan vakantie doet denken, dan is het wel die van Monoï de Tahiti. Zijn zoete en exotische geur is zowel betoverend als sensueel en is een subtiele mix van noten van vanille, kokosnoot en honing.
Hoewel het een echte ster is onder de zomerse geuren, kan je er het hele jaar van te genieten. In de vorm van olie, geparfumeerde spray, shampoo, douchegel enz. laat Monoï je wegdromen.
Heb je de geur van vakantie geroken en zin om te ontdekken wat hier zo lekker ruikt? Kom, we gaan naar Frans-Polynesië! Waarom? Omdat je daar de Tiaré vindt die Tahiti befaamd heeft gemaakt door het eiland het mooiste geparfumeerde geschenk te geven: Monoï...

De productie van Monoï de Tahiti

In Tahiti is Monoï een eeuwenoude schoonheidsbehandeling die wordt gebruikt om het lichaam van het hele gezin mooier te maken, te voeden en te parfumeren. Gelukkig voor ons is de productie ervan geen geheim meer en gaan we ze met je delen. Alles begint met een struik met prachtige witte bloemen die de Tiaré heet.
De Tiaré is een struik die groeit in Frans-Polynesië - midden in de Stille Oceaan, tussen Australië en Zuid-Amerika - waar de grond kalkhoudend en vulkanisch is. De struik kan tot 4 meter hoog worden en zijn bloemen zijn al zeer geurig voordat ze worden verwerkt tot Monoï. Ze worden bij zonsopgang geplukt om hun frisheid te behouden, en dat met de hand om ze niet te beschadigen. Daarna macereren ze ongeveer tien dagen in kopraolie (zongedroogde kokospulp). Ten slotte worden ze gebotteld onder de benaming Monoï de Tahiti of verwerkt in cosmetische producten.
Weetje: De Tiaré-bloemen die we gebruiken in al onze producten op basis van Monoï de Tahiti zijn gecertificeerd en beschermd door een Appellation d’Origine die aangeeft dat ze allemaal uit Polynesië komen. Uit respect voor de planeet, haar hulpbronnen en haar bewoners streven we ernaar om een beroep te doen op een lokaal laboratorium dat duurzame landbouw heeft geïmplementeerd. Dankzij eeuwenoude knowhow en kennis van het milieu wordt de teelt van de Tiaré-bloemen uitgevoerd met weinig water en met natuurlijke meststoffen voor een beredeneerde productie.

Alle Yves Rocher producten met Monoï de Tahiti

De Monoï Douchegel is een must voor iedereen die droomt van reizen zonder 15.000 km af te leggen. De formule is sulfaatvrij, reinigt het lichaam en haar op milde wijze en laat de huid licht geparfumeerd achter.
De Geconcentreerde Douchegel voor Lichaam en Haar schuimt aangenaam en laat een zachte geur achter op het haar, zonder het uit te drogen of te verzwaren. De sulfaatvrije formule is geconcentreerd om de ecologische voetafdruk te verkleinen door minder water en plastic te gebruiken. Bovendien zijn onze flacons gemaakt van gerecycleerd plastic en zijn ze recycleerbaar.
Monoï de Tahiti, bekend om zijn hydraterende eigenschappen, is ook te vinden in onze Peelende Bodyolie. Door de toevoeging van stukjes kokosnootschil heeft deze een ultrasmeltende textuur die in olie verandert bij het aanbrengen en in melk bij het afspoelen. Breng gewoon een nootje op je lichaam aan en wrijf zachtjes met kleine cirkelvormige bewegingen. Spoel vervolgens af en droog af. De opperhuid is bevrijd van dode huidcellen, voelt zacht aan en ruikt naar de zon.
Voor een zijdezachte huid verspreid je Hydraterende Droge Monoï-olie over het hele lichaam om je opperhuid te voeden en in vakantiestemming te komen. De olie sublimeert elk huidtype en kan ook het haar bedekken met een geparfumeerde sluier, dankzij haar niet-vette textuur.
Weetje: Hoewel het doet denken aan het strand en het warme zand, biedt Monoï de Tahiti geen bescherming tegen de zon. Als je van de geur wilt profiteren tijdens het zonnebaden, kun je een paar druppels aan je zonnemelk of -crème toevoegen.
Monoï de Tahiti wordt ook gebruikt in onze handverzorgingsproducten. Je kunt je handen zonder water wassen met onze Handreiniger zonder Afspoelen door een paar druppels product tussen je handen te wrijven totdat ze volledig droog zijn. En voor langdurige hydratatie hebben we Monoï Handcrème ontworpen waarvan de smeltende formule de huid intensief voedt.
Tot slot zal de Eau de Toilette Vague d’Été je de hele dag omhullen met zijn sensuele en exotische geur.
Weetje: Je eau de toilette blijft langer ruiken als je deze op je polsen, nek, decolleté en achter je oren verstuift. Dit zijn pulserende punten. Ze zijn warmer dan de rest van het lichaam waardoor geuren er langer houden en al hun subtiliteiten verspreiden.

Monoï de Tahiti-olie: een topproduct van het merk!

Onze Monoï de Tahiti-olie, het iconische verzorgingsproduct van het merk dat al sinds 1988 op de markt is gebracht, is tijdloos! Het wordt nog evenzeer gewaardeerd en geprezen om zijn hydraterende eigenschappen en zijn onnavolgbare geur. Om de olie aan te brengen, schud je gewoon de flacon voor gebruik en verdeelt de olie over het hele lichaam.
Weetje: De Monoï-olie van Yves Rocher wordt van nature hard bij temperaturen onder de 26°C. Dit doet niets af aan de kwaliteit of doeltreffendheid ervan. Om ze weer vloeibaar te maken, warm je de flacon even op in je handen of onder warm water.
Een andere must-have uit ons Monoï-gamma is de verfrissende Geparfumeerde Spray voor Lichaam & Haar die je op elk moment van de dag op kunt verstuiven. De niet-kleverige textuur maakt geen vlekken op stoffen. Je kunt je dus meteen na het aanbrengen aankleden.

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken