ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

De Green Heroes, onze superduurzame producten!

Ken je onze geconcentreerde producten al? Onze shampoobars? Samen vormen ze de Green Heroes, onze superduurzame producten. Een toelichting.

Het is een bar!

Onze shampoobars wassen, schuimen, ruiken lekker en zijn 100% verzorgend. Dat komt omdat ze verrijkt zijn met 100% biologische oliën van bloemen die in Bretagne gekweekt worden. Er zijn 3 versies: voedend, verzachtend en glans. De bars zijn sulfaatvrij en maken het haar heerlijk zacht. Maar omdat een shampoobar van 60 g overeenkomt met 2 vloeibare shampoos van 300 ml is hij dus ook milieuvriendelijker!

Hoe ga je tewerk? Heel eenvoudig: bevochtig het haar, wrijf de bar tussen de handen of rechtstreeks op het haar en kijk, hij schuimt! Enkel nog de hoofdhuid masseren en spoelen, en je haar is zacht en glanzend.

Je zult ongetwijfeld gek zijn op dit nieuwe beautyritueel. En om de shampoo met je mee te nemen hebben we een stevige doos die je ook als zeephouder kunt gebruiken wanneer je hem omdraait. Handig, niet?

Omdat elk beautyritueel het verschil kan maken.

Ook voor de douche blijven we GECONCENTREERD!

Een nootje douchegel op de vochtige huid voor het hele lichaam, een klein formaat dat overeenkomt met een flacon van 400 ml en enkele verslavende geuren als Mango, Tiaré of Vanille, onze geconcentreerde douchegels vallen ook bij jou ongetwijfeld in de smaak.

Op verplaatsing, in je sporttas of gewoon in je badkamer komt deze kleine flacon in 100% gerecycleerd plastic erg goed van pas. En hij maakt van elke douche een milieubewuste routine.

Ook belangrijk: de geconcentreerde formule is gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

Ik koop, ik plant!

Formules, verpakkingen en samenstelling van onze Green Heroes zijn indrukwekkend duurzaam. En voor elk Green Heroes-product dat je koopt plant de Fondation Yves Rocher een boom!

Wist je trouwens dat de Fondation Yves Rocher wereldwijd al meer dan 100.000.000 bomen geplant heeft?

Omdat elk beautyritueel het verschil kan maken.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken