This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

De ‘Midnight smoky’ look van Indrani

Een heldere, 100% metallic oogopslag dankzij een smoky look in zilverachtige grijstinten voor een stralend effect. Een perfecte look voor de feestdagen!

De 'Midnight smoky' look van Indrani
1/

Teint

Breng de Fond de teint youthful effect aan: strijk de formule vanuit het midden van het gezicht naar de buitenzijden en van beneden naar boven om rimpeltjes te vervagen.

 

Camoufleer donkere kringen en oneffenheden met de Stift youthful effect. Tokkel de camouflagecrème vervolgens met de vingertoppen in of gebruik het Anti-Wallen Penseel om de kleur te laten versmelten met de huid.

 

Gebruik als finishing touch het Pure light losse poeder light & luminous en breng dit aan met behulp van de Poederkwast.

2/

Ogen

Breng de Oogschaduwprimer op het hele ooglid aan voordat je je oogmake-up aanbrengt.

 

Breng de middelste kleur Oogschaduwpoeder (Gris armoise mat) van het Oogschaduwtriokerstcollectie 2019 aan op het bewegende ooglid. Gebruik hiervoor de kortharige zijde van het Duo oogschaduwpenseel.

 

Maak de oogopslag intenser met de donkere tint Oogschaduwpoeder (Noir ébène mat). Breng deze met de langharige zijde van het Duo oogschaduwpenseel aan in de buitenste ooghoek en langs de bovenste en onderste wimperrand.

 

Breng in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen wat highlights aan met behulp van de lichte tint Oogschaduwpoeder (Edelweiss nacré). Hiervoor gebruik je de kortharige zijde van het Duo oogschaduwpenseel.

 

Maak de oogopslag nog intenser door wat oogpotlood aan te brengen op de binnenrand van het oog. Breng ook Eyeliner Noir aan vanuit de binnenste naar de buitenste ooghoek en tot slot ook de Feel Stronger Mascara.

Om de oogopslag te accentueren kun je de wenkbrauwen kammen en voller maken met de Wenkbrauwpen12u precisie.

3/

Finishing touch

Modelleer je gezicht en vervaag de Blush Rose capucine met het Blushpenseel van Yves Rocher.

 

Om je look af te maken breng je nog wat Cherry oil lipstick Mauve poudré op je lippen aan: begin in het midden en strijk dan naar de buitenzijden.

 

Extra tip: stem je nagellak af op de kleur van je gezichtsmake-up: lak je nagels met de Nagellak Noir ébène 82.

Welke feestelijke look creëer jij dit jaar? Deel het in de comments hieronder!

Delen