ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

De uitzonderlijke serums van Yves Rocher

De krachtige werking van knoppen en de expertise in plantkunde van Yves Rocher verzameld in een efficiënt gamma anti-ageing verzorgingen: maak kennis met Anti-âge Global.

Een eenvoudige knop, een krachtig anti-ageing effect

Uit de samenwerking van onze plantkundigen en fytoanalisten in de Laboratoires Yves Rocher ontstond het gamma Anti-Âge Global. Dat bevat een uniek, biologisch en krachtig anti-ageing bestanddeel geïnspireerd op de Gemmotherapie of wetenschap van knoppen.

Knoppen beschikken over eigenschappen die superieur zijn aan die van de volgroeide planten. De knop is de plaats waarin het hele ontwikkelingsvermogen van de plant geconcentreerd is. De cellen van de knop bevatten een hogere concentratie aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Na 7 jaar onderzoek op gebied van plantenbiotechnologie en celveroudering van de knoppen, konden onze onderzoekers de Nectar van Plantaardige Bloemknoppen samenstellen. Deze nectar is een botanisch anti-ageing concentraat dat diep in de huidcellen een uitzonderlijk celvernieuwend effect heeft. Dankzij deze biowetenschappelijke innovatie* konden we twee efficiënte serums en een uniek productgamma ontwikkelen om tekenen van veroudering te corrigeren. 

(*) In plantenbiotechnologie en lichtgeïnduceerde celveroudering

sowimage

Een unieke tweefasige formule

De innovatieve textuur bestaat uit een natuurlijke hyaluronzuurgel die onze Nectar van Knoppen in een dubbele concentratie bevat (in vergelijking met de Supra Essence). Deze gel wordt gecombineerd met inositol van rijst en oligosides van appelen die het anti-ageing effect vervolledigen (werking: stimulatie van het celmetabolisme voor een egale en stralende teint, werking op de dermis voor een huidverstevigend effect).

Op de gel ligt een goudkleurige fase, samengesteld uit kostbare olie van jojoba, bernagie, druivenpitten en cameline. Na schudden ontstaat een textuur die heerlijk aangenaam voelt op de huid.
Wanneer de oliefase door fijne dispersie in de hyaluronzuurgel geactiveerd wordt ontstaat een omhullende, zachte en lichte textuur met uniek zinnenstrelend effect.

sowimage

Betere assimilatie van de nectar van knoppen

Onze huidspecialisten hebben kunnen aantonen dat de tweefasige textuur niet enkel intens zinnenstrelend is, ze verhoogt en verbetert ook nog de assimilatie van de knoppennectar door de huid.

De tweefasentextuur is dus niet enkel mooi om te zien en gemakkelijk om aan te brengen, ze is ook en vooral een echte vector die ons actief bestanddeel in de huidlagen brengt tot in de dermis, de plek waar het moet werken.

sowimage
sowimage

Anti-âge Global, de parel in de anti-ageing portefeuille van Yves Rocher

Anti-âge Global is de parel in de anti-ageing portefeuille van Yves Rocher. Het gamma is het resultaat van een unieke expertise en is in staat om alle tekenen van veroudering diep in de huid te corrigeren en de huid aan de oppervlakte te sublimeren.

Centraal in het gamma staat ons sterserum, Anti-ageing Supra Essence. De Anti-ageing Supra Essence bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze corrigeert alle tekenen van veroudering, maakt de huid stevig en compact, vermindert rimpels en geeft een egale en stralende teint.

De huidkorrel wordt onmiddellijk fijner, de huid is gladder en stralender. De rimpels lijken iedere dag opnieuw verminderd, de huid is steviger en de teint egaler. Na 1 maand is de huid compacter en gerevitaliseerd.

De testresultaten spreken voor zich: 4 keer meer nieuwe huidcellen in 5 dagen tijd (2).

Gebruiksadvies: schud de vloeibare serum-essencetextuur en breng ze 's ochtends en 's avonds op het hele gezicht aan, behalve op de oogcontouren. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid en het gebruik stopzetten bij irritatie.

(2) In vitro getest

sowimage

En het vervolg?

Om nog een versnelling hoger te gaan in de expertise van Anti-âge Global en focussen we op een sleutelmoment in het herstelproces van de huid: de slaap.
Want de nacht is HET moment waarop de vermenigvuldiging van de cellen maximaal is, vooral dan tussen 1 en 2 uur 's ochtends. We noemen dit de chronobiologie, een soort cyclus of een interne klok die ervoor zorgt dat de huid tijdens de slaap een herstelpiek bereikt. Dit moment van sterke metabolische activiteit valt samen met het ogenblik waarop de actieve bestanddelen optimaal in de huid dringen.

We hebben dus besloten om ons onderzoek te focussen op dit nachtelijke sleutelmoment. Het leek ons immers logisch om een product te ontwikkelen met een hoge concentratie actieve bestanddelen en een textuur die gemakkelijk in de huid dringt om 's avonds aan te brengen. Met dit product vervolledigen we trouwens de verzorgingsroutine in het gamma Anti-âge Global.

sowimage

Uitzonderlijke resultaten op de huid

Net als de rest van het assortiment heeft dit duo serums uitzonderlijke resultaten.

Onze Supra Essence Correctrice werkt diep in op de celregeneratie met +43% celvernieuwing na 10 dagen(1). Tekenen van veroudering worden gecorrigeerd en de huid is steviger (2), verstevigd(3) en rimpels worden onmiddellijk met 12% verminderd (4).

Tot slot zorgt de dagelijkse combinatie van Supra Corrective Essence en Bi-phase Night Recovery Concentrate voor een uitzonderlijke celvernieuwing vanaf 72 uur. Het is de perfecte combinatie voor elke dag, natuurlijk en deskundig tegelijk, met een tienvoudige anti-verouderingswerking, dag en nacht.

Dit is ons duo van must-haves, die volgens ons onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en die u snel in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine zou moeten integreren.

(1) Objectieve klinische studie uitgevoerd op 19 gevallen met tweemaal daags gebruik (beeldanalyse).

(2) Objectieve klinische studie uitgevoerd op 20 gevallen na 28 dagen gebruik met tweemaal daags gebruik (cutometer)

(3) Objectieve klinische studie uitgevoerd op 21 gevallen na 28 dagen gebruik met tweemaal daags gebruik (echografie)

(4) Objectieve klinische studie uitgevoerd op 20 gevallen met tweemaal daags gebruik (projectie van franjes: volume en diepte).

(5) Zelfbeoordelingstest bij 21 vrouwen na 28 dagen gebruik, tweemaal daags toepassen

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken