ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Feestlook Sparkling Supernova

Onze nieuwe paletten spelen met kleur. Ontdek nu de exclusieve tinten van de Melkweg! Kies een stralende look voor een magische kerstnacht.

Voor deze betoverende look heb je naast het Palet Multilooks Eclats d’Etoiles van onze nieuwe collectie in limited edition, de Mascara Intense Metamorfose en de lipstick Elixir Satin Rose Astral ook een plat oogpenseel van Yves Rocher nodig om de oogschaduw heel precies aan te brengen.

1.

Breng eerst een glinsterende basis aan met Améthyste

Breng de tint Améthyste op het hele bewegende ooglid aan. Dit eerste metallic laagje wordt de basis van de look.

application du look sparkling supernova par yves rocher
2.

Maak een kleurverloop met de tinten Améthyste en Supernova

In deze tweede stap maak je een progressief kleurverloop met de tinten Améthyste en Supernova en werk je het naar de wenkbrauwen uit. Breng de tint eerst in de binnenste hoek van het bewegende ooglid aan en werk hem uit naar de buitenste ooghoek. Eindig met een licht kleurverloop van de tint Supernova onder de ogen.

3.

Een laatste vleugje kleur

Breng de tint Galaxie in de oogplooi aan om de blik intenser te maken. In enkele laagjes ontstaat een mooi lijntje en krijg je een glinsterend en kleurrijk resultaat!

4.

Een laagje mascara om te eindigen

Om deze feestelijk look helemaal af te maken en een intens resultaat te krijgen gebruik je de limited edition Mascara Intense Metamorphose
 
De final touch: een gesatineerd kleurlaagje op de lippen voor een perfecte look.
Om je look nog feestelijker te maken breng je de tint Rose Astral van de lipstick Elixir Satin aan. De voedende formule en gesatineerde finish zijn de perfecte afwerking van de Sparkling Supernova-look.

Ontdek de hele make-upcollectie met hemelse inspiratie en geef je creativiteit de vrije loop!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken