ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Focus op de ogen !

Ontdek onze oogschaduwtinten met natuurlijke en intens gepigmenteerde kleuren. Mono of palet, bij ons zit je goed voor een spectaculaire look!  Nog een laagje van de gekleurde Intense Métamorphose mascara, en je bent helemaal klaar om te stralen.

Make-uppaletten

Onze paletten brengen een hommage aan Bretagne en zijn geïnspireerd op de flamboyante kleuren van de Franse natuur. De warme kleuren van een zonsondergang, de tinten van de Atlantische Oceaan, de kleurschakeringen van de Roze Granietkust en het grijs en zwart van de Bretoense kliffen.  

Ontdek snel de paletten Lande Ambrée en Lande Océane, elk met 9 tinten. Daarnaast heb je ook nog de paletten Granit Rose en Granit Noir die op hun beurt elk 4 kleuren bevatten.

De intense en vegan eyeshadows hebben een matte, parelmoeren en metallic finish. Genoeg dus voor een eindeloos aantal looks!

Welk palet is jouw favoriet? 

Bij gebrek aan inspiratie kan je nog altijd onze verschillende tutorials bekijken. Scan hiervoor de QR-code op de achterzijde van het palet.  

Mono-eyeshadows

 Zet je ogen in de kijker met onze collectie van 27 individuele en intens gepigmenteerde oogschaduwkleuren

Kies voor een natuurlijke of gedurfde look met deze uitgesproken shades: van glinsterend goudbruin en kobaltblauw tot zacht roze en diep zwart.

Onze eyeshadows hebben bovendien drie verschillende finishes: mat, parelmoer en metallic. Heel gemakkelijk aan te brengen en uit te blenden met onze kwasten. 

De verschillende kleuren kunnen gecombineerd worden tot de meest magische looks!

Gekleurde mascara's

Laat je ogen poppen en geef je dagdagelijkse look wat meer kleur!

Onze befaamde Intense Métamorphose mascara is, naast zwart, voortaan ook beschikbaar in twee extra kleuren: een elektrisch blauw en een natuurlijk kastanjebruin. 

Extreem volle, mooi gekrulde en eindeloos lange wimpers die 24 uur lang houden. Wat wil je nog meer? Het zandlopervormige vezelborsteltje is zacht en gemakkelijk te gebruiken. Het omhult elke wimper afzonderlijk van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Een adembenemend resultaat gegarandeerd!

Met 87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong draagt de formule met biologische korenbloem en ricinusolie zorg voor de meest gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. 

Engagement

De vegan formule* van onze oogschaduwkleuren is verrijkt met biologische korenbloem die deze make-upcollectie geschikt maakt voor gevoelige, droge ogen en/of dragers van contactlenzen.  

Onze paletten zijn op een ecologisch verantwoorde manier ontwikkeld. Het zijn de eerste paletten van Yves Rocher in gecertificeerd waardoor we actief de ontbossing proberen tegen te gaan. Bovendien bevatten ze geen spiegeltje of magneet zodat we ook minder plastic gebruiken. Door over te stappen naar deze milieuvriendelijkere verpakkingen besparen we elk jaar 25 ton plastic.  

*product zonder dierlijke derivaten 

Onze mono-eyeshadows zijn 100% recycleerbaar.

Hoe recycleer je ze? Alle componenten van de verpakking kunnen van elkaar gescheiden worden. Verwijder het transparante deksel, maak elk stuk los en gooi alles in de juiste afvalbak. Zo simpel als maar kan! 

 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken