Naar aanleiding van het regeringsbesluit zijn al onze winkels en schoonheidsinstituten gesloten tot 9 febuari.
Heb je een vraag? Je vindt alle antwoorden hier >
Bovendien is de levering op onze website gratis bij aankoop vanaf 30€*!
GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Terug

Gebruiksaanwijzing voor je wenkbrauwen!

Je ogen en lippen zijn prachtig opgemaakt... Maar haal jij al het uiterste uit je wenkbrauwen? Ze geven je gezicht structuur en zorgen voor een prachtige oogopslag. Volg onze tips.

Wenkbrauwen vormen een aanvulling op de wimpers: ze beschermen de ogen tegen invloeden van buitenaf, zoals stof en zweetdruppels. Maar ze hebben niet alleen een beschermende functie, je moet ze zeker niet verwaarlozen! Wenkbrauwen definiëren net je oogopslag en maken hem intenser. Als je ze op de juiste manier verzorgt, zorgen ze voor structuur en balans in je gelaatstrekken.

Met onze tips perfectioneer je je wenkbrauwen, corrigeer je ze waar nodig en geef je ze een mooie vorm.

1/
Wil je opnieuw vormgeven?

Met het Wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen eenvoudig opnieuw vormgeven. Voor een natuurlijk resultaat moet je ze wel gelijkmatig opvullen. Dit potlood bestaat uit Karitéboter die 100% plantaardig is en verkrijgbaar in 6 kleuren: je vindt er vast één die bij je past.

Wenkbrauwpotlood

2/
Wil je structuur aanbrengen?

Breng structuur aan in je wenkbrauwlijn met de micropunt van de Wenkbrauwpen, waarmee je een heel nauwkeurig lijntje kunt zetten. Vervaag vervolgens met het miniborsteltje voor een heel natuurlijk resultaat. Aangezien hij 12 uur* perfect blijft zitten en je keuze hebt uit 3 kleuren, kan het niet anders dan dat deze stift een plekje in je make-uptas krijgt.

Wenkbrauw stylo

3/
Wil je in model brengen?

Breng je wenkbrauwen in model en geef ze een natuurlijke kleur met de Wenkbrauwmascara: zijn miniborsteltje geeft vorm en de met 100% natuurlijke plantaardige vezels verrijkte formule omhult de hele wenkbrauw perfect. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren, zodat hij bij iedere huidskleur past.

 

Wenkbrauwmascara

sowimage

 

 

Tip: Je kunt de Wenkbrauwmascara ook gebruiken als final touch na het Wenkbrauwpotlood of de Precisie Wenkbrauwstift 12 uur* om je oogopslag te accentueren. 

Nu kun je perfecte wenkbrauwen creëren!

Deel je foto's en beautytips met #ActBeautiful!

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie