ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Geef je cadeaus een tweede leven!

Met de feestdagen staan je soms verrassingen te wachten. Dat geldt ook voor de cadeaus, en dat kan zowel positief als negatief uitvallen!

Heb je het dit jaar met kerst minder getroffen? Voor het derde jaar op rij kreeg je een paar sloffen, een te grote trui, een te donkere foundation... Kortom, zoals altijd waren niet alle geschenkjes een schot in de roos. Maar natuurlijk laat je de cadeaus niet achterin de kast liggen, want wij hebben mooie oplossingen om ze een tweede leven te geven!

 

1/

Mijn kerstruil

Als je vindt dat het doorverkopen van je cadeaus ingaat tegen de kerstgedachte, kun je ze altijd nog ruilen. Er bestaan veel ruilwebsites waarop je een 'cadeauruil' kunt doen, of je kan een ruilavond organiseren met collega's of vrienden!

 

 

 

2/

Mijn goede daad voor kerst

Er zijn veel organisaties die collectes houden voor mensen die het écht nodig hebben. Een mooie manier om je 'ongewenste' cadeaus kwijt te raken én iets goeds te doen. Maar er zijn nieuwe apps, zoals 'Human Relais' om aan mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats in jouw buurt te geven wat ze echt nodig hebben!

3/

Een nieuw leven voor mijn cadeau

Maak van die te grote trui een kussenhoes, van een boek een muurplankje of van een cadeaudoos een sieradenkistje. Op internet zijn tal van ideeën te vinden!
En als je net heel bij bent met je cadeaus en er nog langer van wilt genieten, hebben we ook een oplossing! Niets is zo leuk als ze met wat DIY een tweede leven te geven.

 

Omdat we weten dat je best van een beetje knutselen houdt, laten we zien hoe je je lievelingskaarsglas opnieuw kunt gebruiken. Volg de instructies!

4/

Een cadeau voor niks

Vind je een cadeau niet leuk of heeft het niet de goede maat en heb je geen bonnetje om het te ruilen? Geef het dan als verjaardagscadeau aan een vriendin of geef het aan je collega bij zijn afscheidsborrel! Een simpele, maar efficiënte oplossing 😉

Heb je misschien nog andere ideeën? Deel ze dan met ons hieronder en post foto's van je creaties met #ActBeautiful.

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken