This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Yves Rocher
0
Terug

Goede voornemens voor je huid én voor het milieu

En als je het nieuwe jaar nu eens goed begint, met nieuwe voornemens? Een nieuwe beautyroutine, gezonde voeding, recyclen… Volg gewoon de tips!

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen. Het begin van het nieuwe jaar is hét moment voor nieuwe beautyproducten die goed zijn voor jou én voor het milieu. Dat is mooi, maar hoe doe je dat? Het combineren van huidverzorging én bijdragen aan een beter milieu is immers voor iedereen de perfecte mix!

sowimage
Een nieuwe beauty routine 

Een nieuw jaar, een nieuwe routine! Maak in je gezichtsverzorgingsroutine plaats voor de allerbeste producten. Het reinigen van je huid is een onmisbare stap in je routine. Wees lief voor je gezicht en draag bij aan een beter milieu door de Make-upremover handschoen te gebruiken. Zo zorg je niet alleen voor een milde reiniging, je gebruikt ook minder watjes.

De volgende stap is het beschermen van je huid tegen de schadelijke invloeden van vervuiling waaraan je huid dagelijks bloot staat. Onze productlijn Elixir Jeunesse biedt hiertegen de perfecte bescherming. Neem tot slot één tot twee keer per week de tijd voor een masker. Zo houd je je huid gehydrateerd en gezond.

sowimage
Kies voor een gezondere voeding 

Zonder gezonde voeding geen mooie huid, dat weten wel allemaal. Gezonde voeding en een evenwichtig eetpatroon zijn van belang om je goed te voelen. Eet veel vitamines en groenten (het liefst biologische), die zijn goed voor je gezondheid en voor je huid!

Je dagelijkse leven kan ontzettend druk zijn. Daarom is het des te belangrijker om zélf te koken en geen maaltijden te bestellen. Je weet dan immers niet waar de ingrediënten vandaan komen. Dus: bindt het schort maar voor!

sowimage
Neem tijd voor jezelf 

Het is belangrijk dat je kunt loslaten. Momenten voor jezelf dragen ook bij aan een mooie huid. Neem dit jaar zo nu en dan de tijd voor deen zuiverend masker, voor een weldadige behandeling in een schoonheidsinstituut van Yves Rocher of voor yoga!

Tot rust komen en pauzes inlassen is essentieel. Of je nu gaat sporten, een mooi boek leest of gaat voor een ontspannende beautybehandeling … neem de tijd, je huid zal je dankbaar zijn!

sowimage
Recyclen

Kies voor producten met verpakkingen die zijn ontworpen volgens eco-design. Zoals crèmes in glazen potjes of onze geconcentreerde douchegels. Hun verpakking bevat 50% minder plastic bevat dan die van de klassieke douchegel van 400 ml. En natuurlijk doe je aan afvalscheiding, dat is voor iedereen eenvoudig te doen. Het is dus prima mogelijk om je huid goed te verzorgen én bij te dragen aan beter milieu!

sowimage

En jij, wat zijn je goede voornemens voor dit jaar? Deel het met ons in een opmerking hieronder!

Delen