This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

-10% EXTRA vanaf 25€* met de code 10EXTRA tem 18/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Help, het is warm!

Vind je het vervelend om iedere zomer die hitte te moeten trotseren? Heb je geen idee hoe je je tegen al die warmte kunt wapenen? Lees hier dan onze tips om extreme hitte te overleven!

sowimage

Hoe houd ik mijn teint perfect als het zo warm is?

De temperaturen stijgen en het wordt steeds lastiger om overdag je make-up op orde te houden. Om je teint onberispelijk te houden begin je met egaliseren. Hiervoor gebruik je de No-shine supermatte foundation. Daar voeg je vervolgens een beetje bronzing poeder aan toe om je gezicht te structureren.

Zoek je een make-up die zelfs bij warmte goed op de huid hecht? Probeer dan een van onze waterproof looks of kies voor de Lifeproof eye shadows en de Mascara volume 360° waterproof om een intense oogopslag te creëren.

Bonus: we leggen je in dit artikel uit hoe je je zongebruinde kleurtje zo lang mogelijk kunt behouden, maar zorg dat je je huid altijd goed beschermt als je de zon in gaat!

  

 

 

 

sowimage

Parfums en warmte...

Let op: parfums bevatten alcohol. En alcohol en zon vormen geen goede combinatie. Als je geparfumeerd de zon in gaat, loop je een groot risico dat je een overgevoeligheid voor zonlicht ontwikkelt. Hierdoor kunnen vlekken en irritaties ontstaan en kan de kwaliteit van je huid afnemen. Wees dus voorzichtig! Ons advies luidt om liever een eau de toilette of eau fraîche te gebruiken, want deze hebben een minder sterke parfumconcentratie. Daarnaast adviseren we ook om je geurtje te sprayen op lichaamsdelen die zo min mogelijk worden blootgesteld aan de zon, of zelfs gewoon op je kleding.

 

SOS zware benen!

In de zomer is de kans groot dat je benen opzwellen en dat ze zwaar gaan aanvoelen. Ze voelen minder stevig aan en dat kan een onprettig gevoel geven. Om dit gevoel te vermijden raden we je aan om vooral veel water te drinken. Hiermee voorkom je dat je water vasthoudt en bevorder je de vochtafdrijving. Zware benen kun je voorkomen door je voeding aan te passen: kies voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten (aardbeien, bepaalde oliehoudende producten, tomaten enz...). Zodra de eerste tekenen van vermoeidheid optreden, kun je de Verfrissende gel voor de benen aanbrengen. Masseer de gel in de huid om je vermoeide benen verlichting te geven.

 

Zware, vermoeide benen voelen snel weer licht en energiek aan.

 

sowimage
sowimage

Lekker slapen ondanks de warmte

Slaap je slecht als het warm is? Dan heeft je brein behoefte aan een lagere temperatuur dan gebruikelijk om in slaap te komen. Hier wat tips om af te koelen:

  • Een koude douche! Vooral op je benen, omdat die 's zomers snel geneigd zijn om op te zwellen.
  • Vermijd sterk licht, vooral het licht van beeldschermen.
  • Zorg voor wat tocht
  • Eet lichtere, koelere dingen.
  • Drink water voordat je naar bed gaat, zodat je lichaam de hele nacht gehydrateerd blijft.

 

En jij, hoe ga jij om met de warmte? Deel het met ons in een comment hieronder !

Delen