ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Laten we de solden dit jaar eens anders benaderen!

Eindelijk: de langverwachte uitverkoop is er weer! Twee keer per jaar vindt deze plaats en daar zijn we allemaal blij mee. Maar je koopt toch al snel te veel. Misschien kan dat dit jaar anders?

De huidige trend is 'zero waste', maar dat betekent niet dat we helemaal moeten stoppen met consumeren, zeker niet tijdens de uitverkoop. Want producten kopen tijdens de uitverkoop betekent niet dat we zomaar wat moeten kopen.

Enkele basisprincipes

De uitverkoop is bijvoorbeeld een ideaal moment om een aantal producten die je al een paar maanden graag wilt hebben met korting te kopen. Op je portemonnee letten is een verantwoorde manier van consumeren en tijdens de uitverkoop kunnen we onszelf trakteren op een aantal producten die we de rest van het jaar niet kopen.

Slim kopen betekent ook dat we wat extra moeite moeten doen. Eigenlijk draait het allemaal om gezond verstand. Het is bijvoorbeeld een goed idee om je badkamerkastjes en toilettas af en toe op te ruimen! Gooi oude producten weg zodat je een goed overzicht hebt van de producten die je nodig hebt (of die je juist niet meer hoeft te kopen).

sowimage

Uitverkoop bij Yves Rocher

Goed nieuws: je kunt een bewuste consument zijn en toch profiteren van de uitverkoop. Bij Yves Rocher steunen we het programma 'Plant for the Planet' van de Fondation Yves Rocher en wordt er voor ieder verkocht product een boom geplant. Het doel is om in 2020 uiteindelijk 100 miljoen bomen te hebben geplant.

Hoe werkt het?

Bij aankoop van een deelnemend product schenkt het Merk Yves Rocher een bijdrage aan de Fondation Yves Rocher om ergens ter wereld een boom te planten. Door online, in de winkel of zelfs van op afstand beautyproducten te kopen, draag je dus je steentje bij aan een goed doel!

sowimage

 

In 2019 waren de I Love My Planet-producten de deelnemende producten van het programma 'Plant for the Planet', met bijvoorbeeld de Douchegel of de Geconcentreerde shampoo! Het +punt? Al onze deelnemende producten worden gemaakt in Frankrijk, in Bretagne.

Wil je meer weten over dit programma? Kijk dan op: https://www.yves-rocher.fr/actbeautiful/fr/fr/1-produit-achete-1-arbre-plante-vous-dit-tout

Veel van onze producten worden ontworpen volgens de principes van Ecodesign, dat wil zeggen dat de verpakking al 20% of 25% minder plastic bevat. Dus ook als je geen producten koopt die meedoen met de I love my Planet-actie, weet je dat je iets goeds doet!

sowimage

Hebben we je al overtuigd? Welke beauty-musthave koop jij tijdens de uitverkoop?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken