This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Make-up tutorial: matte & glamour look

Volg de stappen voor een glamour partylook met intens rode lippen. Je look is altijd geslaagd met deze klassieker in een nieuw jasje, die je lippen een 100% matte kleur geeft.

sowimage
1/

Een perfect matte teint

Breng met het Anti-wallen penseel de color correctors aan op de zones die je wilt corrigeren: gebruik de groene stick voor rode vlekken, de paarse voor een doffe teint, de gele voor blauwige kringen onder de ogen en de oranje voor donkere/bruine kringen.​

 

Breng vervolgens de Zéro défaut Supermatte foundation aan met behulp van het Universeel foundationpenseel of het Perfecting foundationpenseel. Werk je make-up goed uit richting je hals zodat je geen kleurverschillen ziet.

Voor een egale teint die lang mooi blijft zitten breng je over je hele gezicht het Matterend poeder van Zéro Défaut aan met het Poederpenseel.

 

Geef je gezicht meer diepte door met het Blushpenseel of het Contourpenseel een beetje Bronzing powder duo aan te brengen op het dieper gelegen deel van je wangen, je slapen en onder je kaak.

 

Breng tot slot met het Blushpenseel een beetje Blush rose coquelicot aan door het penseel over het jukbeen omhoog te bewegen.

2/

Een intense oogopslag

 

Breng met behulp van het Universeel oogschaduwpenseel het Oogschaduwpoeder (kleur Beige racine mat) aan op het ooglid, om het aan te laten sluiten op de rest van de make-up. Breng vervolgens zwarte Eyeliner aan op de wimperrand. Tot slot gebruik je de Mascara Volume 360° zwart.

 

Geef je oogopslag structuur, karakter en intensiteit door je wenkbrauwen bij te tekenen met het Wenkbrauwpotlood.

3/

Matte, rode lippen

Het geheim van deze look? Intens mat rode lippen!

TIP: Zorg dat je lipstick goed blijft zitten en niet uitloopt door met de Lipliner een lijntje te trekken langs de lipcontouren en veeg het naar binnen toe uit.

 

Breng vervolgens de Grand Rouge Mat met kleurnr. 156 aan. Je kunt hem rechtstreeks op je lippen aanbrengen, maar met het Lippenseel kun je preciezer te werk gaan. Kleur je lippen in door van binnenuit naar de mondhoeken toe te werken.

 

Als je je lippen meer volume wilt geven, breng de lipstick op de bovenste lip dan in de tegenovergestelde richting aan.

Wat is jouw favoriete partylook?

Delen