This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

-10% EXTRA vanaf 25€* met de code 10EXTRA tem 18/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Back to business met deze make-up look

Ga voor deze look, accentueer en sublimeer je stralende zomerteint! Voor een terugkeer in schoonheid.

sowimage
1/

Ik accentueer mijn teint

Ik start met een Verhelderende primer , deze zorgt voor een stralende teint waardoor de huid er meteen perfect uitziet.

 

Ik breng de Color Corrector tegen blauwachtige kringen aan om mijn oneffenheden te verbergen, daarna smeer ik deze zachtjes uit met mijn vingertoppen. Voor een egale teint, breng ik de Fond de Teint Perfect Skin aan met behulp van een Universeel foundationpenseel.

Vervolgens poeder ik mijn gezicht met de Pure Light Losse Poeder, om mijn make-up te fixeren en een glimmend effect tegen te gaan. 

Voor een gezonde gloed, breng ik op de jukbeenderen Blush Rose camélia aan, door een cirkelvormige beweging te maken, startend op het bolletje van je wang met uitloop naar je slapen. Dit doe ik met behulp van mijn Blushpenseel

En om net dat tikkeltje extra gloed toe te voegen, breng ik de Duo highlighter aan op de bovenkant van de jukbeenderen, de brug van de neus en de onderkant van het wenkbrauwbot.

 
2/

Ik benadruk mijn blik

Ik schmink mijn oogleden met Mono Oogschaduwpoeder Glitter (Roségoud) en breng vervolgens een klein beetje van de Oogschaduwpoeder Parelmoer aan, in de binnenste ooghoek.

 

Voor een intense blik, breng ik in een oogwenk mijn Matte Eyeliner aan: ik begin met een dunne lijn vanaf de binnenhoek en werk zo naar de buitenkant van het oog. De zachte punt is soepel en glijdt moeiteloos over de huid, zodat in één beweging heel nauwkeurig een strak, dun lijntje kan worden getrokken, hello Cateye look!


Tot slot zorg ik voor volume én lengte, dankzij de Feel Stronger Mascara. Vollere en langere wimpers voor een intense oogopslag!

 

3/

Ik breng mijn wenkbrauwen in model

Breng je wenkbrauwen nauwkeurig in model en ga voor een natuurlijke kleur met de Wenkbrauwmascara. Dankzij het modellerende miniborsteltje en de formule die verrijkt is met 100% natuurlijke, plantaardige vezels, heb je een luchtige formule die zorgt dat de mascara optimaal op de haartjes wordt afgezet. 

4/

Ik ga voor rode lippen

Ten slotte, intense en onvergetelijke lippen dankzij de Grand Rouge Unforgettable Red.  Doordat hij zo lang houdt, bent u de hele dag door verzekerd van een perfecte make-up!

Deel met ons jouw favoriete make-up look!

Delen