GRATIS LEVERING vanaf 30€* + een CADEAU bij elke bestelling*
Terug

Mijn eenvoudige milieuvriendelijke tips

Wie zegt er dat je gewoontes aanpassen voor een duurzamere levensstijl lastig moet zijn? Wat kun je zelf ondernemen om goed te doen voor jezelf en voor het milieu? Wij vertellen je alles.

 

sowimage

Een start van de dag vol vitamines.

Begin je dag meteen na het ontwaken met een flinke energieboost! Kies voor vers biologisch seizoensfruit: de combinatie van smaken, geuren en kleuren zorgt voor een veelbelovend, leuk en lekker begin van de dag. En omdat dit fruit rijk is aan antioxidanten, is onze huid er ook blij mee!

sowimage

Met de haren in de wind.

Ga meteen door en geef jezelf een dosis vitamine D. Want wat is er nu fijner dan zonneschijn en het inademen van frisse lucht? Pak je fiets en ga naar je werk met je haren in de wind. Je voelt je meteen een stuk lichter: het milieu wordt minimaal belast en je vriendinnen zullen vast onder de indruk zijn van je strakke dijen!

sowimage

Koffiepauze.

Fleur de koffie- of theepauzes met je collega's eens op met een mooie gekleurde mok. Natuurlijk staat dat vrolijk op je bureau, maar belangrijker is dat je hem kunt hergebruiken! Helemaal als je beseft hoeveel liters thee en koffie er jaar in jaar uit doorheen gaan...

sowimage

Smaak van de natuur.

Voordat je naar huis gaat, haal je voor je avondmaaltijden je portie biologische groenten en fruit van lokale leveranciers. Opties genoeg: biologische winkels, producenten in de omgeving, coöperaties... Je vindt vast wel iets bij je in de buurt. Zo zijn je maaltijden een stuk smakelijker, maar ook gezonder en beter voor het milieu!

sowimage

Less is more.

Het is beslist, weg met die spullen of kleren waar je niets meer mee doet. Geloof ons maar, het is echt fijn om zo nu en dan spullen weg te doen! Geef wat weg, daar maak je een ander blij mee; of gebruik spullen opnieuw en geef ze een tweede leven. Op internet vind je vast leuke DIY-tips.

En? Wat zijn jouw goede gewoontes voor een gezonder, leuker en duurzamer leven?

Delen

Jouw voorkeuren met betrekking tot je privacy en het gebruik van cookies
Bij Yves Rocher gebruiken we eerste en derde partij cookies om jouw ervaring te verbeteren en je gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Meer weten? Kijk hier voor meer informatie