ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Zuiveren, kalmeren, verkwikken, herstellen

Onze botanische maskers geven je apart of samen steevast het schoonheidsresultaat dat jij voor ogen hebt!

4 masques botaniques

 

Ontdek onze 4 maskers die inspelen op 4 behoeften : kalmeren, zuiveren, herstellen of verkwikken.

Stress, vermoeidheid, feestjes en andere uitspattingen, klinkt het je bekend in de oren? En zie jij ook dat jouw teint daaronder lijdt?

Onze maskers met zinnenstrelende texturen kregen een nieuwe kleur en een nieuwe look. Met meer dan 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en vrij van kleurstoffen, minerale oliën en parabenen, zijn ze goed voor je huid en voor de natuur. 

 
 

Behoefte aan sereniteit

Wanneer je huid onaangenaam, trekkerig en tintelend aanvoelt, heeft ze behoefte aan een kalmerende behandeling. Het Schuimmasker met biologische kamille maakt haar opnieuw soepel en aangenaam zacht.  De smeltende textuur verwent je huid door en door.   

Het trekkerige gevoel neemt met 67% af *

*geobjectiveerd klinisch onderzoek bij 17 vrouwen onmiddellijk na het aanbrengen (15 minuten), 100% respondenten.  

Ons gebruiksadvies: breng twee keer per week een fijne laag op het gezicht aan en laat het masker 10 minuten inwerken. Verwijder indien nodig het overtollige product met een vochtig wattenschijfje. Vermijd de oogcontouren.

Onmisbaar voor de vette huid: het Zuiverende Masker

Last van een vette of glimmende huid en mee-eters? Kies dan meteen voor ons verfrissende masker met biologische pepermunt. De intens frisse geltextuurverwijdert onzuiverheden en zuivert de huid onmiddellijk zonder haar uit te drogen.   

  88% van de gebruiksters verklaart dat hun huid minder vet is.*  

*tevredenheidsonderzoek bij 26 vrouwen na 4 weken gebruik.     

Ons gebruiksadvies: breng twee keer per week een dunne laag op de T-zone of het hele gezicht aan en laat het masker 10 minuten inwerken. Verwijder indien nodig het overtollige product met een vochtig wattenschijfje of spoel het masker af. Vermijd de oogcontouren.  

De oplossing voor de vermoeide huid: het Herstellende Masker

Stress en vermoeidheid putten je huid uit. Een opkikker kan dus welkom zijn. Laat je overtuigen door ons Balsemmasker met biologische calendula dat je huid voedt en herstelt. De omhullende en kalmerende balsemtextuur maakt je huid aangenaam zacht en soepel.  

92% van de gebruiksters verklaart dat hun huid minder vermoeid is*,88% van de gebruiksters zegt dat hun huid hersteld en gevoed is*    

*tevredenheidsonderzoek bij 25 vrouwen na 4 weken gebruik.   

Ons gebruiksadvies: breng het masker twee keer per week in een dunne laag op het gezicht aan en laat het 10 minuten inwerken. Verwijder indien nodig het overtollige product met een vochtig wattenschijfje. Vermijd de oogcontouren. 

De huidstructuur verfijnen

De romige textuur en het delicate parfum van de Peeling voor een Stralende Huid met biologische Anthemis bezorgt je een puur moment van genot. De peeling verwijdert in alle zachtheid dode huidcellenen onzuiverheden, en is een echte natuurlijke opkikker voor je huid.    

88% van de gebruiksters zegt dat hun huid na gebruik stralender en de huidkorrel fijner is.*  

*tevredenheidsonderzoek bij 25 vrouwen na 4 weken gebruik.  

Ons gebruiksadvies: na het sporten is het ideale moment om deze peeling te gebruiken: de poriën zijn dan verwijd waardoor het product efficiënter is. Breng de peeling 2 keer per week op de vochtige huid van het gezicht aan, masseer de huid zachtjes en spoel alles vervolgens af. Niet aanbrengen op een beschadigde of geïrriteerde huid. Vermijd de oogcontouren. 

Combineer ze voor nog meer plezier

Soms heeft de huid meer dan één behoefte. Zo kan ze vette zones, droge plekjes en lokaal een doffe teint hebben. Voor elk van deze probleempjes is een specifieke verzorging nodig.  

Multimasking, het combineren van verschillende maskers, is in dit geval de oplossing. Je kan bijvoorbeeld een zuiverend masker aanbrengen op de T-zone, een kalmerend op de wangen en een herstellend onder de ogen.

In 10 minuten krijgt je huid zo alles wat ze nodig heeft. 

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken