ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Mijn Yves Rocher-verhaal

Gefeliciteerd met je zestigste verjaardag! Klant of medewerker, iedereen heeft een reden om van Yves Rocher te houden. Een selectie van mooie verhalen

sowimage

Lucia, 30 jaar, Duitsland, werkt bijna tweeëneenhalf jaar bij Yves Rocher.

"Ik was verbaasd toen ik het verhaal achter het Merk leerde kennen en ontdekte dat het een Frans merk is. En om heel eerlijk te zijn, wist ik voordat ik hier kwam werken niet eens dat Yves Rocher ook echt bestaan heeft.

Respect voor het milieu en respect voor de mens, dat zijn dingen die me na aan het hart liggen. In mijn dagelijkse leven probeer ik mijn ecologische voetafdruk te verkleinen door mijn afval te scheiden en door zo vaak mogelijk natuurlijke producten te kopen. Dat is ook wat Yves Rocher voor mij is: goed doen in schoonheid."

 

 

Sofie, 34 jaar, Zweden, werkt negen jaar bij Yves Rocher

"Mijn eerste kennismaking met Yves Rocher? Een Volumemascara die ik met Kerstmis kreeg en waar ik helemaal verliefd op werd!

Net als Yves Rocher doe ik mijn werk met veel passie. Ik wil graag dat de Zweedse klanten de filosofie achter de producten kennen en dat ze kunnen profiteren van al het goede van Plantaardige Cosmetica®.

Hydra Végétal is mijn favoriete productlijn, zeker weten! Met deze verzorging is mijn huid het hele jaar door goed gehydrateerd. En als ik op vakantie ga, waar dan ook ter wereld, heb ik altijd een Zonnemelk SPF 50 in mijn koffer!"

 

sowimage
sowimage

 

Marie-Pierre, 58 jaar, werkt 40 jaar bij Yves Rocher

"Ik ben best wel milieubewust en vind dierenwelzijn erg belangrijk.De aanplant van bomen, ecodesignverpakkingen, de Fondation Yves Rocher met alle steun die ze geeft ... en het sterke familiegevoel binnen dit bedrijf. Het zijn stuk voor stuk zaken die in een zo snel veranderende wereld heel waardevol zijn."


Susanne-Vanessa, klant, Recklinghausen in Duitsland

"Ik ken Yves Rocher dankzij mijn oma, die tegen het testen van producten op dieren was. Ze heeft jullie producten altijd gebruikt en aanbevolen aan anderen. Sinds 1988 ben ik een trouwe klant!"

 

Gina, 30 jaar, Canada, werkt elf jaar bij Yves Rocher

"Wat voor mij belangrijk is én tegelijkertijd een grote bron van inspiratie, is het commitment. Je op een 'mooie' manier inzetten voor het milieu.

Ik was erg onder de indruk toen ik La Gacilly bezocht. Ik werd geraakt door de schoonheid van de plek en door de passie van de mensen die er werken. Ik had al over het Ecohotel gehoord voordat ik er naartoe ging en toch verraste het me hoe alles is ontworpen en bedacht om de biodiversiteit van de plek te behouden. Nu praat ik niet alleen meer over het Merk, ik lééf het ook!"

sowimage
sowimage

 

Marta, 27 jaar, Spanje, werkt tien maanden bij Yves Rocher

"Al jaren geleden maakte ik kennis met het Merk en in het begin was ik verbaasd toen ik ontdekte dat de producten afkomstig zijn van planten, van bloemen. Ik hecht er erg aan dat Yves Rocher voor zijn producten natuurlijke ingrediënten gebruikt en ik hecht aan het commitment van het bedrijf ten aanzien van vrouwen en de natuur.

Mijn favoriete Yves Rocher-producten zijn de gezichtsreinigers, waaraan ik mijn gave huid te danken heb! Een vriendin raadde mij deze producten aan en ze heeft niets te veel gezegd! Ik ben vooral fan van de Ultra-frisse reinigingsgel van Hydra Végétal."

En jij? Schrijf bij de comments jouw Yves Rocher-verhaal of eerste product dat je kocht!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken