ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Monoï, dé must have voor de zomer!

Het Monoï-gamma is een icoon bij Yves Rocher. Al meer dan 30 jaar valt deze collectie in de smaak bij vrouwen van over de hele wereld.

Het Monoï-gamma is een icoon bij Yves Rocher. Al meer dan 30 jaar valt deze collectie in de smaak bij vrouwen van over de hele wereld. Dat heeft Yves Rocher uiteraard te danken aan de Tiarébloem. Lees hier meer over hét symbool van de zomer, hoe de bloem geoogst wordt en wat ze betekent voor jouw beautyritueel.

sowimage

Monoï, een beschermde oorsprongsbenaming (A.O.C.)

Al van oudsher gebruiken Tahitiaanse vrouwen traditionele Monoï de Tahiti bij hun schoonheidsrituelen. Het verzorgt niet alleen de huid, maar heeft ook een natuurlijke geur die je meeneemt naar de paradijselijke eilanden van Polynesië.

Yves Rocher gebruikt al meer dan 30 jaar duurzaam geproduceerde Monoï de Tahiti. Om ze zo vers mogelijk te houden, worden de knoppen van de Tiarébloemen met hun zachte geur voor dag en dauw met de hand geplukt, om vervolgens verwerkt te worden tot Monoï-olie. Dit gebeurt volgens een gecontroleerd protocol, waarbij de blaadjes van de Tiarébloem tien dagen lang geweekt worden in Kopraolie (kopra is vruchtvlees van de kokosnoot dat in de zon gedroogd is). De Tiarébloem die gebruikt wordt voor de vervaardiging van onze Monoï de Tahiti, komt alleen in Polynesië voor, is gecertificeerd en draagt het kwaliteitslabel A.O.C. Dit label houdt in dat zowel de echtheid en kwaliteit als de lokale productie gegarandeerd worden. 

Verschillende toepassingen geïnspireerd door de schoonheidsgeheimen van de Tahitiaanse vrouwen

Zoals je wellicht wel weet, laat Monoï je zongebruinde huid beter uitkomen en geven de droge oliën je zonnige tint een mooie satijnglans. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze producten elke zomer weer de verkooplijsten aanvoeren!

Maar Monoï kan gelukkig meer dan alleen maar je zongebruinde huid extra mooi laten uitkomen! Met de Exotische bodyshampoo, één van onze grootste bestsellers, geniet je bijvoorbeeld de hele dag door van de ultieme vakantiegeur. Monoï laat je haar niet alleen lekker ruiken, maar maakt je huid ook heerlijk zacht en soepel. Geniet van een moment van pure ontspanning en laat je meevoeren naar een exotische vakantiebestemming (vooral als je deze zomer op kantoor moet zitten)!

Vind je dit nog niet genoeg? Geen probleem! We hebben voor ieder wat wils: Monoï is immers uitermate geschikt voor elk type haar en hoofdhuid! Na een duik in de zee blijft er veel zout en zand in je haar achter, wat het uitdroogt en beschadigt. Ook dan kun je erop vertrouwen dat onze Monoï-olie je haar tot in de puntjes beschermt. Je ziet het, de Tahitiaanse vrouwen zijn al generaties lang in het bezit van een fantastisch schoonheidsgeheim!

Kortom, Monoï is alles wat je deze zomer nodig hebt. Vind het product dat bij jou past ... en geniet ervan!

sowimage

En jij, welk Monoï-product kies jij?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken