ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Myosotis make-up look

Laat je creativiteit de vrije loop met deze gedurfde groene look. Zet je ogen in de verf en schitter op die gezellige eindejaarsfeesten!

sowimage

Stap 1: Green it is 

Hou je oogschaduwkwast in de aanslag en breng een donkergroene kleur aan op je volledig bewegend ooglid. Blend het product uit naar de buitenkant om je ogen optisch groter te laten lijken. Wij gebruiken hier de oogschaduwkleur Sequoia van het Limited Edition make-uppalet Nuit Scintillante.

sowimage

Stap 2: Let it shine


Gebruik de duo-oogschaduwkwast om de vorige kleur feilloos te vermengen met een lichtere parelmoertint, zoals de shade Myosotis van hetzelfde palet. Deze kleur wordt in de oogplooi aangebracht. 

sowimage

Stap 3: Unleash your lashes


Werk je ooglook af met een laagje mascara. Ons model draagt de befaamde Métamorphose mascara. Voor de kerstperiode hebben we deze must-have ook nog eens in een Limited Edition verpakt! 

sowimage

Stap 4: Finishing touch 

Om deze look af te werken, breng je best nog wat highlighter aan op je jukbeenderen, neusrug en wenkbrauwboog. Je kan kiezen voor een gel- of poederhighlighter. Wij kozen hier voor de poederhighlighter uit het palet Nuit Scintillante die we aanbrachten met een blushkwast

Daarna zijn je lippen aan de beurt :  zet ze in de kijker met onze lipstick Satin in de shade Rouge Dahlia.En mocht je ten slotte nog een nagellak zoeken die bij deze look past, adviseren wij je de Go Green nagellak in Beige Radieux afgewerkt met de Top Coat.

sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken