ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Natuurlijke schoonheid

Het is zomer, dus je voelt je vrij en je hebt zin om één te zijn met de natuur. Wij geven je de juiste tips en tricks voor een natuurlijke zomer vol vitaminen!

Vul je vitaminen aan

Deze zomer op het menu: felgekleurde groenten en fruit. Ze zijn perfect om je portie vitaminen, mineralen en carotenoïden binnen te krijgen, die goed zijn voor je gezondheid en voor de schoonheid van je huid.

Wist je dat vitamine c niet alleen in sinaasappel zit? Deze waardevolle vitamine zit ook in groene groenten! Maak daar deze zomer dus maar gretig gebruik van...

sowimage

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie huid? Hydratatie!

Hydratatie is van levensbelang, en dat geldt ook voor de huid: het is het belangrijkste ingrediënt voor schoonheid! Des te meer wanneer je beseft dat huid die wordt blootgesteld aan de zon nog meer behoefte heeft aan water...

Er zijn 2 manieren om je huid te hydrateren: door haar te voeden met water en/of door te voorkomen dat het water dat in je lichaam zit, verdampt.

Cosmetische verzorgingsproducten werken op beide niveaus: ze bevatten werkstoffen en ingrediënten die hydrateren en die uitdroging tegengaan en zo de huidbarrière versterken. Drink voor een optimaal resultaat veel water of ijsthee en eet veel groenten en fruit die bomvol water zitten.

Wist je dat? Een vochtarme huid heeft een tekort aan water, een droge huid heeft een tekort aan vet.

sowimage

Laat zien wie je echt bent

Ons haar en onze huid hebben te lijden onder ons drukke bestaan. Daarom maken we deze zomer onze schoonheidsrituelen eenvoudiger. Weg met die föhn! Laat je haar op natuurlijke manier drogen, zodat het weer blaakt van gezondheid. En als bonus gebruik je de Beschermende olie SPF15 lichaam & haar, zodat je haar niet oververhit raakt!

En als je de aantrekkingskracht van je make-uptasje echt niet kan weerstaan, ga dan voor de Mascara volume waterproof. Die laat je ten minste niet in de steek als je uit het water komt. Bye bye panda-ogen! Tot slot zorgt een beetje Lipgloss met kersenolie niet alleen voor prachtige lippen, je lippen worden ook meteen gevoed.

sowimage

En? Wat zijn jouw tips om een hele zomer lang mooi te zijn?

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken