ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

HAPPY HOURS: -50% OP ALLES* + GRATIS LEVERING met de code HAPPY tem 10/08/2022
Yves Rocher
0
Terug

Nieuwe skincare collectie : Elixir Botanique

Het beste van de aarde en de oceaan voor een sterkere en stralende huid.

Na 25 jaar plantkundig en zeebiotechnologisch onderzoek is de nieuwe skincare collectie, Elixir Botanique, een combinatie van het beste wat de aarde en de oceaan te bieden hebben. Ons anti-pollution gamma richt zich zowel tot mannen als vrouwen die hun huid willen beschermen tegen de nefaste effecten van luchtvervuiling zodat de huidbarrière opnieuw sterker en stralend wordt.

  1. Wat zijn de actieve bestanddelen van dit nieuwe gamma?

Dit innovatieve botanische gamma uit Bretagne is een combinatie van twee krachtige, natuurlijke actieve bestanddelen: Kapucijnbloem en de Microalg Tetraselmis.

De Kapucijnbloem

De Kapucijnbloem wordt volgens de principes van de biologische landbouw gekweekt op de velden van Yves Rocher in La Gacilly (Bretagne - Frankrijk). 

Dankzij zijn grote, ronde bladeren kan deze bloem optimaal aan  fotosynthese en zuurstofproductie doen. Kapucijnbloem wordt daarom ook vaak in huidverzorging gebruikt. Dit ingrediënt weet namelijk de zuurstoftoevoer naar de huidcellen te stimuleren waardoor ze opnieuw beter gaan functioneren.

sowimage

 De Microalg Tetraselmis

Onze wetenschappers hebben een jarenlange expertise in het kweekproces van de Microalg Tetraselmis waardoor ze de kwaliteit van het extract kunnen garanderen zonder het oceaanmilieu schade toe te brengen. De algen worden gekweekt in fotobioreactoren voor de Bretonse kust. Op die manier moeten we de algen niet rechtstreeks uit de natuur halen.

De Microalg Tetraselmis behoort tot de familie van het plantaardige plankton en speelt een belangrijke rol in het zuiveren van de lucht. Deze plant haalt namelijk CO2 uit de lucht om aan fotosynthese te kunnen doen. In skincare stimuleert dit ingrediënt het ontgiftingsmechanisme van de huid. Ideaal dus om de nefaste gevolgen van luchtvervuiling tegen te gaan, zoals bijvoorbeeld versnelde huidveroudering. 

sowimage
  1. De volledige collectie

Het Fortifying Anti-Pollution Daily Serum geeft de huid een zuurstofboost en beschermt haar tegen luchtvervuiling wat onder meer vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt. De hydraterende waterachtige micropareltextuur versmelt onmiddellijk met de huid en zorgt voor een stralende teint. 

De Repairing Anti-Pollution Care versterkt vervolgens het effect van het serum. Na 1 maand zijn de rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd. De huid is hersteld, sterker en oogt stralend gezond.

De Recovery Sleeping Care is een nachtcrème met een romige geltextuur. Al na het eerste gebruik  kan de huid opnieuw vrij ademen. Ze is veerkrachtiger en oogt uitgerust.

De Radiance Anti-Fatigue Eye Roll-On is een doelgerichte verzorging voor de gevoelige huid rond de ogen. De frisse geltextuur wordt met de roller zachtjes in de oogcontouren gemasseerd. Hij hydrateert en verheldert de oogcontouren onmiddellijk en beschermt ze tegen de nefaste gevolgen van luchtvervuiling. Ook rimpels en lijntjes verminderen zichtbaar. Na 1 maand zijn donkere kringen minder opvallend waardoor je een frisse en uitgeruste blik krijgt. 

sowimage
  1. Welke voordelen biedt deze skincare collectie?

Het is een natuurlijke lijn die voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. Het beschermt de huid iedere dag tegen de schadelijke gevolgen van luchtvervuiling (rimpels, doffe teint, etc.). Elixir Botanique zorg voor :

  • een sterke en weerbare huid 
  • een stralende teint
  • een gehydrateerde huid 
  • een anti-rimpeleffect
  1. Welke producten vervangt deze nieuwe collectie?

Vaarwel Elixir Jeunesse, welkom Elixir Botanique!

Helemaal gek op het gamma Elixir Jeunesse en je wilt eigenlijk niet veranderen? Geen paniek! De producten van Elixir Botanique hebben hetzelfde effect en bestaan uit nog betere actieve bestanddelen. Testen maar! 

sowimage
Elixir Botanique Routine

Delen