This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Overzicht van jullie favoriete producten

Yves Rocher is in bijna 110 landen vertegenwoordigd! We nemen het consumentengedrag in al die landen onder de loep. Waar zijn welke producten favoriet in 2019? We laten je alles zien!

Jouw favoriete make-upproducten

Teint, lippen, ogen, welke make-upcategorie is voor jou het verleidelijkst?

Julie hebben oogmake-up unaniem uitgeroepen tot favoriet! In Canada, Rusland en Polen blijkt de Mascara ultra-volume sexy pulp Noir bijzonder populair te zijn. Hiermee creëer je extra volle wimpers en een zo glamourous mogelijke oogopslag.

Het accentueren van de ogen heeft zowel in Spanje als in België en Italië prioriteit. Dat is dan ook de reden dat in deze landen het Waterproof oogpotlood Noir als bestseller uit de bus komt, en dan vooral vanwege de intense kleur en de aangename crèmeformule.

In Frankrijk en Duitsland bestaat blijkbaar een voorkeur voor het Kohlpotlood Noir om de ogen te laten stralen. De formule van dit potlood is verrijkt met Wonderboomolie, waardoor het soepel en gemakkelijk aan te brengen is.

Jullie favoriete parfums en haarproducten

Ons nieuwe assortiment shampoos en haarproducten is door jullie erg goed ontvangen! Deze shampoos behoren dan ook tot jullie favoriete haarproducten. En dat begrijpen we! Want het Fructaan van Agave dat aan deze producten is toegevoegd, verdubbelt de microcirculatie voor een gezonde hoofdhuid.

Maar als je een stralende haardos wilt, blijft het niet bij een goede shampoo! We adviseren je ook om geregeld een haarmasker te gebruiken! (een kleurmasker of het Herstellend, Voedend of Zuiverend masker). Breng het masker aan op droog of nat haar.

Wil je glanzend of luchtiger haar? Gebruik dan ook een haarspoeling met azijn die je na het wassen vóór de laatste spoelbeurt aanbrengt.

Of wil je juist meer volume? Schaf dan de Volumespray aan om je haar direct meer volume te geven en te zorgen dat het vanaf de haarwortel voller wordt.

 

Wat parfum betreft...

Jullie worden heen en weer geslingerd tussen de bloemige chypregeur van Comme une Evidence enerzijds (de favoriet in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk), en de Eaux FraîchesRoos, Kersenbloesem, Groene thee, Citroenverbena, Lelietjes-van-dalen en Kamperfoelie van onze voormalige productlijn Un Matin au Jardin (die juist meer gewaardeerd werden in Oekraïne, Polen en Canada).

Maar maak je geen zorgen, want ook in onze nieuwe geurencollectie La Collection zijn deze o zo verleidelijke geuren die ons met de natuur verbinden, weer goed vertegenwoordigd.

 

sowimage

Wie is er fan van onze producten?

Wij zijn trots op het feit dat Yves Rocher zich richt op alle vrouwen ter wereld, van millennials (onze jongste klanten zijn woonachtig in Turkije, Thailand en Rusland) tot de wat oudere generatie.

Want Yves Rocher maakt schoonheid toegankelijk voor alle vrouwen. Onze schoonheid is ook bestemd voor alle vrouwen van over de hele wereld. Die diversiteit is een rijkdom die wij koesteren en verder willen ontwikkelen.

Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om jou als lezer te begroeten, waar ook ter wereld je je bevindt!

 

Herken jij jezelf in dit wereldoverzicht? Laat het ons weten in de comments!

Delen