ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Pearly Clearing make-up look

Op zoek naar een glowy partylook? Met deze glittery look schitter je als geen ander op de eindejaarsfeesten!

sowimage

Stap 1: Coral it is

Voor deze make-up look kies je voor een koraalkleurige oogschaduw die je zowel aanbrengt op de onderste wimperrand als op het bewegend ooglid. As usual, vergeet het product niet uit te blenden naar de buitenkant van je ogen. Wij gebruikten de kleur Crépuscule van het Limited Edition palet Nuit Scintillante.

Vervolgens breng je een lichtere kleur aan in de oogplooi die je mooi uitblendt met een oogschaduwkwast. Wij kozen voor de kleur Etincelle van hetzelfde Nuit Scintillante palet. Voor een intens stralende eyelook, breng je daarna een nog lichtere kleur aan in de binnenste ooghoek en op de wenkbrauwboog.  Bij ons model werd de kleur Lotus van hetzelfdemake-uppalet gebruikt. 

sowimage

Stap 3: Unleash your lashes 

Mascara is een essential wanneer het gaat om een perfecte make-up look. Ons model draagt de koolzwarte Métamorphose mascara. Voor de kerstperiode hebben we deze must-have ook nog eens in een Limited Edition verpakt! 

sowimage

Stap 3: Let's glow

Om deze (letterlijk) schitterende look af te werken, breng je best nog wat highlighter aan op je jukbeenderen, neusrug en wenkbrauwboog. Hiervoor kan je een blushpenseel gebruiken. Je kan kiezen voor een gel- of poederhighlighter. Wij kozen hier voor de poederhighlighter uit het palet Nuit Scintillante

sowimage

Stap 4: Finishing touch


Geef je wenkbrauwen nog wat extra liefde met behulp van een wenkbrauwpotlood. Bij ons model werd de kleur 01 Blond gebruikt. Daarna zijn je lippen aan de beurt :  zet ze in de kijker met onze lipstick Satin in de shade Nude Pétale.En mocht je ten slotte nog een nagellak zoeken die bij deze look past, adviseren wij je de Go Green nagellak in Beige Rosé afgewerkt met de Top Coat.

sowimage
sowimage

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken