This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Stop skin pollution!

Merk je dat je huid te lijden heeft onder vervuiling? Zeg STOP! In ons dagelijkse bestaan worden we te veel blootgesteld aan nieuwe vormen van stress, zoals vervuiling, die huidveroudering versnelt. Hoe dan? 

Natuurlijke veroudering is een fysiologisch proces dat onontkoombaar is. Ons 'jeugdige potentieel' ligt voor een groot deel al bij de geboorte vast, maar onze levensstijl, onze gewoonten en onze directe omgeving vertienvoudigen de schadelijke gevolgen van de tijd op ons lichaam en versnellen in het bijzonder het verouderingsproces van onze huid.

Zo zorgt de vervuiling die 's avonds na het reinigen op je watje achterblijft, ervoor dat je huid niet voluit kan ademen. Het is dus van belang om de schade aan de huid te herstellen en haar te beschermen zodat ze blijft stralen!

Ga de strijd aan in 3 essentiële stappen:

1. Reinigen

Voor degenen die echt altijd haast hebben, doe het allerbelangrijkste: begin met het reinigen van je huid, want dat is de belangrijkste stap voor een mooie huid! We gebruiken de Micellaire reinigingsgel die in één keer ontgift en reinigt.

 

sowimage
sowimage

 

2. Laten ademen

Geef je huid een welzijnsmoment met een serie kleine oefeningen die je in alle rust thuis kan doen. Begin met het gladstrijken van je gezicht met behulp van je handpalmen en maak daarna een grote acht rond je ogen. Strijk vervolgens je voorhoofd in een piramidebeweging glad en druk dan enkele keren heel licht op je oogleden.  Beweeg dan weer zachtjes met twee vingers van je wenkbrauwen terug naar je voorhoofd.  Zo is je huid gladder en je voelt je meteen meer ontspannen.

sowimage

3. Herstellen

Als je merkt dat je huid aan het eind van haar Latijn is, naar zuurstof snakt en er dof uitziet: Essence van Elixir Jeunesse vormt samen met de Restructuring care dagcrème een ware detoxkuur! Deze producten zijn verrijkt met Aphloia, een plant die afkomstig is uit Madagaskar en die bekend is vanwege haar herstellende en beschermende eigenschappen. Bovendien bevatten hun formules geen minerale oliën, siliconen, parabenen of kleurstoffen.

 

En voor een intensieve behandeling tegen skin pollution, maak je een afspraak bij het schoonheidsinstituut!

Deze behandeling heeft een dubbele werking, ze gaat namelijk vervuiling tegen en werkt herstellend en is daardoor perfect voor de huid die lijdt onder stress en vervuiling. Ze volgt dezelfde stappen als thuis: reiniging met de plantaardige peeling, een weldadig verzorgingsproduct en het geconcentreerd serum met Aphloia-extract.

 

sowimageEmmanuel Berthier

En wat zijn jouw tips tegen skin pollution?

Delen