This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

GRATIS FRISSE VERKWIKKENDE EN HYDRATERENDE OOGGEL* met de code HYDRA tem 03/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

De foundation die jouw glimmende zones matteert

Ben je het beu om telkens je glimmende zones bij te werken tijdens de dag? Meet onze Super Mat foundation: jouw nieuwe bondgenoot voor een perfect matte teint!

sowimage

Heb jij een gemengde of vette huid? Maak dan gauw kennis met de Super Mat foundation, die tot 12u* perfect blijft zitten.

Gedaan met die vele pauzes voor de spiegel om je glimmende zones weg te werken. Oververhitting en andere stressfactoren zijn vanaf nu niet meer te zien!

De Super Mat foundation geeft een perfect mat resultaat dat fluwelig aanvoelt, is helemaal vegan en heeft een niet-vette formule die je huid niet afsluit zónder je huid uit te drogen.

 

Hoe kan dat?
Mensen met een gemengde tot vette huid maken te veel sebum aan, wat ervoor zorgt dat je huid er vet en glimmend uitziet. De huidtextuur is meestal dikker en de poriën zien er groter uit. Wij hebben de Super Mat foundation dan ook speciaal voor dit huidtype ontwikkeld, met:

  • Een formule die verrijkt is met Baïkalpoeder, afkomstig van de Glidkluidplant. Dit poeder zorgt ervoor dat de talgproductie in de huid de hele dag lang gereguleerd wordt.
  • Zeer absorberende poeders in de formule, die een langdurig absorptievermogen hebben en dus fungeren als een reservor (ze absorberen tot driemaal hun gewicht)***
  • Een niet-vettige textuur die het matterende effect van de foundation verlengt
  • Een soft-focus poeder dat de huidtextuur vervaagt voor een mat, zacht, fluweelachtig resultaat zonder maskereffect****.
  • Een plantaardige hydraterende werkstof die de huid niet uitdroogt, voor een comfortabel resultaat****.
  • Niet-occlusief: de foundation gedraagt zich niet als een film die ervoor zorgt dat de huid niet meer kan ademen en haar normale werking tijdens de dag verstoort
  • Niet-comedogeen: de foundation veroorzaakt geen mee-eters, wat toch een veelvoorkomend probleem is bij de gemengde tot vette huid.
sowimage

Hoe breng je de foundation aan?

Breng hem aan met je vinger of met behulp van het universele foundationpenseel. Doe dit altijd van binnen naar buiten, te beginnen aan je neus. Als je het perfecting foundationpenseel gebruikt, maak je het best cirkelbewegingen.

Als finishing touch kun je tot slot nog wat Matterend poeder aanbrengen op je T-zone voor een extra mat en onberispelijk resultaat.

*Klinische studie op 11 gevallen
*** Instrumentele test
**** Gebruikerstest gedurende vier weken, op een panel van 26 vrouwen. 96% van de vrouwen vonden de textuur aangenaam. 88% van de vrouwen constateerde dat de foundation geen maskereffect veroorzaakte

Heb jij de foundation al getest? Wij zijn benieuwd naar de voor- en na-foto's!

Delen