ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Milieuprijs Terre de Femmes: inschrijvingen geopend!

En het goede nieuws van dit jaar is dat er een nieuwe prijs in het leven is geroepen, waarvoor vrouwen uit alle landen zich kunnen aanmelden: de "International Award"!

sowimage

Elke dag opnieuw engageren vrouwen zich om de wereld een beetje te verbeteren. De Milieuprijs Terre de Femmes wordt al sinds 2001 uitgeloofd door de Fondation Yves Rocher en belicht de strijd die deze vrouwen leveren voor de bescherming van de biodiversiteit, het behoud van de plantenwereld en de beperking van onze impact op het milieu.

Terre de Femmes in enkele cijfers:
- 17 jaar op rij
- 400 vrouwen hebben deze prijs al ontvangen
- 2 miljoen euro wordt door de Fondation uitgekeerd ter ondersteuning van projecten en activiteiten in meer dan 50 landen
- 11 deelnemende landen (Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Rusland, Marokko, Portugal, Oekraïne, Mexico, Turkije, Italië, Spanje)
- 1 prijs ter waarde van € 10.000 waar vrouwen uit alle landen ter wereld naar kunnen dingen: de International Award
- Uiterste inschrijfdatum: 16 oktober 2018

Door het uitschrijven van deze wedstrijd voor de Milieuprijs Terre de Femmes draagt de Fondation Yves Rocher bij aan het behalen van de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Omdat we trouw blijven aan onze principes en ons aldoor blijven inzetten voor een mooiere planeet, zijn wij natuurlijk reuzetrots dat het merk Yves Rocher al sinds 1991 de grootste sponsor is van de Fondation Yves Rocher.

sowimage

Een nieuwe prijs: de International Award

Met deze nieuwe prijs biedt de Fondation Yves Rocher aan vrouwen van over de hele wereld (en dus niet alleen uit de 11 deelnemende landen) de kans om te worden beloond voor hun inzet! Het thema van deze speciale extra prijs zal ieder jaar opnieuw worden vastgesteld (maar zal altijd gelieerd zijn aan de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling).

Kom kennismaken met deze geëngageerde vrouwen en met de International Award van de Fondation Yves Rocher.

Het thema van dit jaar is "Living Soils challenge"!
Vraag je je af wat dat inhoudt? Wel, het gaat hierbij om projecten die als doel hebben om de bodemvruchtbaarheid te beschermen, herstellen en verbeteren. Dan kun je denken aan projecten op het gebied van agro-ecologie, herbebossing, stedelijke landbouw… Al dat soort initiatieven sluiten prima aan bij het thema "Living Soils Challenge"!

 Wist je dat?
- aangenomen wordt dat 40% van alle landbouwgronden wereldwijd steeds verder in kwaliteit achteruitgaat*. (bron: Sigmar)
- er naar schatting jaarlijks 7,3 miljoen hectare bos verloren gaat*. (bron: Sigmar)

Ben je er ook van overtuigd dat wij allemaal onze bijdrage moeten leveren aan het behoud van onze planeet?
Ken je misschien een vrouw die zich dagelijks inzet voor de natuur en het milieu en die haar handen durft vuil te maken in het belang van onze mooie Moeder Aarde? Volg dan ons voorbeeld: steun de Fondation Yves Rocher en deel snel deze oproep tot aanmelding voor de fonkelnieuwe Terre de Femmes International Award.

Wacht niet langer en meld je nu aan! Of vertel erover tegen vrienden en bekenden! Aanmelden doe je via: yves-rocher-fondation.org/terre-de-femmes

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken