This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

-10% EXTRA vanaf 25€* met de code 10EXTRA tem 18/07/2022
Yves Rocher
0
Terug

Wat is de ideale routine voor jouw haar?

Gekruld, steil of gekleurd haar. Om het te laten glanzen heeft elk soort haar zijn eigen verzorging nodig. Volg onze tips voor prachtige krullen, gevoed haar en sluik haar mét volume.

De routine die mijn droge haar herstelt

sowimage

 

Droog haar heeft een tekort aan hydratatie, waardoor het kwetsbaar is en eerder breekt

1/ Breng voor het wassen de Herstellende haarolie met Jojoba-olie aan op droog haar en masseer die over de hele haarlengte in. Jojoba-olie staat bekend om zijn hydraterende werking. Laat het tien minuten inwerken en spoel daarna uit. Je kunt het tweemaal per week gebruiken. Je haar is intensief gevoed, hersteld en ziet er mooi uit

2/Breng daarna de Voedende & herstellende shampoo verrijkt met Jojoba-olie aan op nat haar. Laat het schuimen en masseer de hoofdhuid om de formule over de haarvezels te verdelen

3/Om de voedende werking te verlengen, breng je de Voedende & herstellende conditioner met Jojoba-olie op handdoekdroog haar aan, tot drie cm onder de haarwortel. Spoel daarna goed uit. Je haar is nu makkelijker doorkambaar.

4/ Droog haar breekt sneller.Gebruik daarom één tot twee keer per week het Versterkend anti-haarbreuk serum. Druk twee tot vier keer (al naargelang de haarlengte) op het pompje en breng het product vanaf de wortel tot aan de haarpunt over de hele lengte aan. Je kunt het aanbrengen op zowel droog als nat haar, uitspoelen is niet nodig. Het resultaat oogt niet vettig.

sowimage

8 uur non-stop herstel!

Breng twee à drie keer per week voor het slapengaan een dosis Nachtverzorging aan op droog haar. Vermijd hierbij de haarwortels. Kam je haar door en laat de verzorging de hele nacht inwerken. De volgende ochtend heeft je haar het product helemaal opgenomen. Uitspoelen is niet nodig, je haar is zacht en ziet er prachtig uit. Wees gerust, de romige formule maakt je haar niet vet en geeft geen vlekken op je kussen!

 

Nog wat extra tips: Droog haar is kwetsbaar en moet niet worden blootgesteld aan de hitte van haardrogers of stijltangen. Dep je haar voorzichtig af en laat het daarna verder drogen aan de lucht. Gebruik handdoeken van microvezels, die zijn zachter en nemen meer water op.

Verzorging van vet haar, zodat het heerlijk luchtig en schoon wordt

sowimage

Vet haar wordt veroorzaakt door een overmatige talgproductie van de hoofdhuid. De talg verspreidt zich over je haar waardoor het gaat glimmen.

1/ Gebruik de Zuiverende shampoomet Brandnetelextract, om talgafscheiding te reguleren en overmatige talgproductie tegen te gaan. Inmasseren in nat haar en vervolgens goed uitspoelen met lauw water.

2/ Om bij het uitspoelen alle restjes goed te verwijderen, gebruik je een scheutje Haarspoeling met Frambozenazijn. Frambozenazijn gaat kalk tegen en zorgt ervoor dat je haarschubben weer sluiten en je haar glanzend en zijdezacht wordt. Spoel daarna goed uit.

Je haar is schoon en voelt luchtig en zacht aan.

Verzorging van sluik haar: bye bye futloos haar, hallo volume!

sowimage

 

Fijn haar heeft vaak weinig volume, daarom zal je het textuur moeten geven.

1/ Gebruik de Volumeshampoo met biologisch geteelde Malve, die staat bekend om zijn omhullende werking. Zachtjes inmasseren in nat haar en vervolgens goed uitspoelen. Je haar krijgt vanaf de wortel meer volume en blijft soepel en luchtig.

2/ Gebruik de Volumeconditionerverrijkt met Malve. De omhullende werking van Malve versterkt het volume-effect van de Volumeshampoo én zorgt ervoor dat je haar zacht en luchtig wordt.

En zie daar, manen als van een echte leeuwin!

Verzorging van gekleurd haar: breng de kleur tot leven!

sowimage

 

Gekleurd haar kan kwetsbaar zijn door kleuren of ontkleuren en heeft een specifieke verzorging nodig zodat het sterker wordt en zijn glans behoudt.

1/ Gebruik de Shampoo bescherming & glans voor gekleurd haar. Dankzij de beschermende eigenschappen van Meidoornextract blijft je kleur mooi enhoudt het langer stand. En het glanseffect zorgt voor gezond stralend haar.

2/ Breng van de wortel tot aan de puntjes Conditioner bescherming & glans voor gekleurd haar aan. Deze is verrijkt met Meidoornextract dat het beschermendeeffect van de shampoo versterkt en je haar zacht en soepel maakt.

3/ Breng van de wortels tot de puntjes op gewassen maar nog nat haar het met Meidoornextract verrijkte Activerend haarmasker voor een stralend effect aan. Laat het twee minuten inwerken en spoel het daarna goed uit.

Je door het kleuren kwetsbaar geworden haar is intensief gevoed en heeft weer glans!

 

sowimage

Zet je haar in het zonnetje, voor goudblonde lokken

De Shampoo voor blond haar verrijkt met Kamille-extract heeft verzachtende en oplichtende eigenschappen. Hij verdiept je blonde lokken, licht blonde kleurschakeringen op en maakt je haar zijdezacht en soepel. Perfect voor de zomer!

 

De Silver Star trend

Verlevendig de gloed van je platinablonde, poolblonde, witte of grijze haar met de zilvershampoo verrijkt met Centaurie-extract, dat vergeling van het haar tegengaat. Voor een stralende en hippe haarkleur!

 

Verzorgingsroutine voor een stralende haardos

sowimage

Dof haar heeft beschadigde haarschubbenwaardoor het licht niet weerkaatst en het haar er dof uitziet en niet glanst

1/ Gebruik de Intense glansshampooverrijkt met Calendula-olie die het oppervlak van de haarvezels gladder maakt, zodat je haar een mooie glans krijgt.

2/ Breng vervolgens van de wortels tot de puntjes de Vitaliserende glansconditioner verrijkt met Calendula-olie aan, om je haar zachter en nog mooier te maken

3/ Gebruik bij het uitspoelen een scheutje Haarspoeling met Frambozenazijn. Dit gaat kalk tegen en zorgt ervoor dat je haarschubben weer sluiten en je haar glanzend en zijdezacht wordt.

4/ Spray over de hele haarlengte de Top coat voor extra glans, verrijkt met Calendula-olie. Je haar krijgt hierdoor 22% extra glans!*

Je haar krijgt zijn glans en vitaliteit terug en straalt de hele zomer door!

*Instrumentele test

Weet je niet wat je moet kiezen? Doe de hier de online haardiagnose.

Heb jij nog andere tips om je haar goed te verzorgen? Deel ze gerust met ons!

Delen