ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Waterproof make-up tutorial voor de zomer

Geniet van de zomer zonder je zorgen te maken over uitlopende make-up. Wij maakten voor jou een mooie selectie die tegen (heel wat) water bestand is!

1) De waterproof Mascara 24 uur: een intens en langdurig resultaat

 
Met onze Mascara Intense Metamorphose 24 Uur Waterproof krijg je gegarandeerd een fascinerende blik. Zijn zandlopervormige borsteltje en compromisloze formule maken elke wimper dik, lang en rond, en geven een intens en langdurig resultaat.
 
Zo kun jij zwemmen, transpireren en zelfs huilen zonder te moeten vrezen voor vlekken of uitlopers. De formule is bovendien verrijkt met plantaardige houtskool zodat de kleur nog intenser is..

2) Waterproof Oogpotlood: intens gepigmenteerde kleur en langdurig resultaat

 
Het Waterproof Oogpotlood accentueert je ogen met een intens gepigmenteerde kleur die heel lang blijft zitten. Het is beschikbaar in 5 intense tinten en zijn met een extract van korenbloem verrijkte formule is geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Bovendien kun je de punt met de geïntegreerde slijper waar je maar wil aanscherpen voor een precies resultaat. Voor een nog intenser resultaat breng je het potlood op de waterlijn aan..

3) De Transparante Wenkbrauwmascara voor onberispelijke wenkbrauwen

 
Onze Transparante Wenkbrauwmascara geeft je perfect gemodelleerde en volle wenkbrauwen die perfect in vorm blijven. Dankzij het miniprecisieborsteltje is de finish moduleerbaar en blijft het resultaat de hele dag lang onberispelijk.
 
De mascara is beschikbaar in 5 tinten maar voor de zomer adviseren we je de universele tint die een heel natuurlijk resultaat geeft. Gebruikstip: breng de mascara met het modellerende miniborsteltje van de aanzet tot de uiteinden van de wenkbrauwen aan om ze in model te brengen en te houden..

4) De lipliner Rouge Elixir maakt je lippen perfect en langdurig op

 
De Lipliner Rouge Elixir is onmisbaar om je lippen op een comfortabele manier te modelleren en ervoor te zorgen dat je lipstick langer blijft zitten.
 
De lipliner is beschikbaar in 8 intens gepigmenteerde tinten. Om het aanbrengen gemakkelijk en precies te laten verlopen werd hij verrijkt met camelia-olie. 92% van de vrouwen die de Lipliner Rouge Elixir hebben geprobeerd zegt dat het resultaat de hele dag lang aangenaam blijft, 90% van hen bevestigt dat de kleur niet uitloopt.

5) Grand Rouge l'Elixir geeft je lippen een intens gepigmenteerde kleur 

 
Nadat je je lipcontouren hebt getekend met je lipliner, is het de beurt aan de lipstick Grand Rouge l'Elixir. De formule werd verrijkt met herstellende camelia-olie en  geeft aangenaam zachte lippen en een intens gepigmenteerde kleur die tot 12 uur onberispelijk blijft zitten. 96% van de vrouwen vindt dat de kleur op de lippen intens is.
 
Voor een perfect resultaat breng je de lipliner Rouge Elixir op de lipcontouren aan en werk je de kleur lichtjes naar binnen uit. Vervolgens breng je Grand Rouge l'Elixir op de lippen aan..

6) De Fixerende Spray: de final touch voor een langdurig resultaat

 
Om de make-up nog beter te doen houden werk je je routine af met onze Fixerende Spray, samengesteld uit 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De spray bezorgt de huid een fris gevoel en geeft na het drogen een natuurlijke, stralende finish.
 
De formule is verrijkt met plantaardige Aphloia van Madagaskar. Ze draagt zorg voor je huid en beschermt haar tegen pollutie en het schadelijke effect van blauw licht. Om je make-up langer te doen houden, ook wanneer het warm en vochtig is, verstuif je de spray na het aanbrengen van de make-up op je gezicht.

Wij hebben de juiste producten voor een geslaagd en langdurig waterproof make-upresultaat en een goed beschermde huid. Vergeet ook niet dat de zomer de ideale periode is om te genieten van de zon en het strand zonder dat je je zorgen moet maken over je make-up!

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken