ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Terug

Hoe onderhoud je jouw zongebruinde kleur?

SPF 30 of 50, texturen, voor het zonnen of tijdens en na het zonnen... de weg even kwijt? Hier lees je alles wat je moet weten voor een langdurig zongebruind kleurtje en een goed beschermde huid.

De topplant van ons gamma: de blauwe zeedistel

Onze experten die gespecialiseerd zijn in plantaardige cosmetica selecteerden de blauwe zeedistel voor zijn weerstand tegen schadelijke zonnestralen en voor zijn uitzonderlijke vochtretentiecapaciteit.   

Dit veelzijdig plantaardige bestanddeel is op 5 manieren actief: het boost de melanine* en stimuleert de natuurlijke weerstand van de huid tegen schadelijke zonnestralen*. Door de huidstructuur te beschermen* voorkomt het bovendien lichtgeïnduceerde veroudering*. De plant stimuleert ten slotte ook het celherstel*.   

Ons hele gamma is vrij van minerale oliën en werd getest onder dermatologische en oftalmologische controle 

*In vitro getest   

 

 

 

 

 

Zongebruinde tint nog voor de zomer begint!

Voor een mooi zomertintje heb je de zon echt niet nodig! Onzezelfbruinende lotion* hydrateert de huid en geeft haar progressief een zongebruinde tint zonder zon. Met zijn 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn zacht zomerparfum heeft hij alles om je te overtuigen.

Ons gebruiksadvies

Breng de frisse en smeltende melk op gezicht en lichaam aan. Vermijd oogcontouren, lippen, wenkbrauwen en de haaraanzet. Vermijd ook contact met water gedurende 3 uur en spoel de handen na het aanbrengen. Voor een mooi egaal resultaat kun je de huid de dag voor het aanbrengen scrubben en hydrateren 

*Beschermt niet tegen de zon 

 

Beschermen én hydrateren? Ja, het kan!

Eerst is het nuttig om te weten hoe een zonbeschermingsfactor juist werkt. Volg de gebruiksaanwijzing die op het product staat en bepaal je huidtype en of je gemakkelijk bruint of niet. Wanneer je een bleke huid en licht haar hebt, kies je beter een hogere SPF.  

 

Met onze twee zonbeschermingsproducten, de zonnespray en de zonnemelk, doen we er alles aan om je huid onmiddellijk te hydrateren en efficiënt te beschermen tegen UVA/UVB-stralen. Onze frisse en hydraterende zonneproducten bestaan in verschillende zonbeschermingsfactoren: de Zonnespray gaat van SPF 15* tot 30* en zelfs tot SPF 50** 

*FORMULE CONFORM AAN DE WET VAN HAWAÏ TER BESCHERMING VAN HET KORAAL. Wet van 2018 (Act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1).  

**DEZE FORMULE RESPECTEERT DE OCEANEN. De ecologisch geteste formule respecteert het watermilieu. Voor volwassenen. 

 
Ons gebruiksadvies

Breng het product royaalop het hele lichaam aan. De zonnemelk kan ook op het gezicht gebruikt worden. Breng het product regelmatig opnieuw aan bij elke blootstelling aan de zon en na het zwemmen. Door een kleinere hoeveelheid product aan te brengen, daalt het beschermingsniveau*.   

*Ook wanneer je een zonbeschermingsproduct gebruikt is te veel zon schadelijk voor de gezondheid.   

 

 

Waarom gebruik je een zonbeschermingsproduct ?

Omdat het beter is je te beschermen tegen de zon door in te grijpen in de oxidatiereacties. En dat alles is mogelijk met onze anti-aging verzorgingen met SPF30* of SPF50**. Om de huid te beschermen zonder dat ze gaat glimmen, is de gezichtsverzorging SPF50+* de juiste keuze: ze beschermt de huid efficiënt tegen UVA/UVB-stralen.  

*FORMULE CONFORM AAN DE WET VAN HAWAÏ TER BESCHERMING VAN HET KORAAL. Wet van 2018 (Act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1). Voor volwassenen. 

**DEZE FORMULE RESPECTEERT DE OCEANEN. De ecologisch geteste formule respecteert het watermilieu. Voor volwassenen. 

 
 Ons gebruiksadvies

Breng het product royaal op gezicht en hals aan. Breng het product regelmatig opnieuw aan bij elke blootstelling aan de zon en na het zwemmen. Door een kleinere hoeveelheid product aan te brengen, daalt het beschermingsniveau*. Vermijd de oogcontouren.  

*Ook wanneer je een zonbeschermingsproduct gebruikt, is te veel zon schadelijk voor de gezondheid. 

 

Waarom gebruik je een aftersun ?

Een aftersun herstelt de hydrolipidenlaag aan het huidoppervlak zodat de cohesie tussen de oppervlakkige huidcellen toeneemt. Vergeet ook niet om je huid 2 keer per week te scrubben. Op die manier krijg je een egalere teint.   

Ben je gek op de onweerstaanbare geur van Monoï en wil je je huid onmiddellijk kalmeren en hydrateren, dan is de Hydraterende aftersunmilk 3-in-1de juiste keuze. Met zijn 91% ingrediënten van natuurlijke oorsprongherstelt hij in alle zachtheid de schade die veroorzaakt werd door de zon.   

Ook wanneer je én een anti-agingverzorging én een aftersun wil, hebben we het juiste product: onze Verzorgende anti-aging aftersuncrème herstelt en hydrateert de huid, vermindert rimpels zichtbaar en egaliseert de teint 

Ons gebruiksadvies

Breng de hydraterende aftersunmilk 3-in-1 op gezicht en lichaam aan. De verzorgende anti-agingaftersuncrème is geschikt voor zowel het gezicht als de hals. Vermijd de oogcontouren.   

Delen

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken