ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Wie zijn wij?

ONS MANIFESTO


Wij zijn ontstaan uit de liefde van mijnheer Yves Rocher voor de natuur, kusten, landschappen, bossen en velden van Bretagne.

Als pioniers in de botanische cosmetica gebruiken we de kracht van planten voor ieders welzijn. Daarbij respecteren we de natuur en haar biodiversiteit.

Sinds meer dan 60 jaar zijn we plantkundigen, kwekers, producenten en retailers van verzorgingen, kleuren en parfums. Zo zorgen wij dat het beste van de natuur voor iedereen toegankelijk is. Van onze planten tot jouw huid. Punt.

ONS MANIFESTO


ONZE GESCHIEDENIS


1930-1979: TOEGANKELIJKE SCHOONHEID VOOR IEDEREEN

VAN ONZE PLANTEN
TOT JOUW HUID. PUNT.


LA GACILLY


Onze bakermat in hartje Bretagne is een unieke plek in voortdurende ontwikkeling waar onze experten, botanici, wetenschappers en natuurliefhebbers zich inzetten voor het milieu.

De plek is niet zo maar een ankerplaats, maar de incarnatie van onze visie. Gedreven door hun liefde voor de natuur bestuderen onze experten de planten van onze botanische tuin die een echt openluchtlaboratorium is. Ze bewerken de bodem met biologische landbouwtechnieken en distilleren de planten in ons atelier tot botanische waters die de beste natuurlijke bestanddelen ter beschikking stellen van de huid.

Het is ook hier dat onze producten op een verantwoorde manier gemaakt worden. Dit gebeurt op onze productiesites die alle geklasseerd zijn als toevluchtsoord met LPO-certificaat (Ligue de Protection des Oiseaux - liga voor de vogelbescherming).

Onze sites zijn dus niet enkel gericht op productie maar kaderen volledig in onze unieke visie op welzijn en verzorging waarbij het respect voor de natuur niet uit het oog verloren wordt.

De gastronomie staat volledig in het teken van biologische en lokale ingrediënten en kunstenaars drukken er hun liefde voor de natuur uit.

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken