ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De Intensieve Kuur anti-haaruitval(1) stimuleert efficiënt futloos haar met neiging tot uitvallen.

 • Haartype: vermoeid, futloos haar.
 • Textuur: niet-kleverige, waterachtige vloeibare textuur. Gele kleur.
 • Effect: vertraagt de haaruitval, 93% tevredenheid. (2)
 • Gebruik: 1 ampul = 4 dosissen = 4 dagen

Nieuwe formule met 2x hogere concentratie Agave - gepatenteerd innovatief actief bestanddeel (3): stimuleert de hoofdhuid en de haarbulbus waardoor het haar sterker en gezond is.

De met Witte Lupine verrijkte formule remt haaruitval af, stimuleert de groei van bestaand haar en versterkt futloos haar.

Vanaf de eerste toepassing wordt de werking van de haarwortels gestimuleerd.
Na 16 dagen is het haar steviger verankerd. Het haar is sterker en steviger(2)
Na 3 maanden (1) vertraagt de haaruitval en wordt de groei geactiveerd. De haren die zich in de groeifase bevinden zijn talrijker, het haar is voller en compacter.

Resultaten:

93% - de haaruitval is vertraagd (4)
93% - mijn haar is sterker (4)
90% - mijn haar is steviger (4)
87% - mijn hoofdhuid wordt gestimuleerd (4)

Klinische efficiëntietests:

 • + 4860 haren (5)
 • Verbetert de microcirculatie: +18% onmiddellijk (6)
 • Houdt het aantal haren stabiel (7)

Gebruiksadvies:

1 ampul = 4 dosissen = 4 dagen

 1. Breek de bovenzijde van de ampul voorzichtig af.
 2. Verwijder de plastic dop.
 3. Verdeel een dosis met de opbrengpunt scheiding per scheiding op droog of handdoekdroog haar voor een doelgerichte en efficiënte behandeling.
 4. Masseer het product met cirkelvormige bewegingen in de hoofdhuid om zijn stimulerende effect te versterken.

Niet uitspoelen. Enkel uitwendig gebruik.

Zo sorteer je correct:

doe de flacon met de dop erop in de daartoe bestemde sorteerbak.

Goed om te weten: de doppen worden in het sorteercentrum apart verzameld en vervolgens versnipperd. Sinds 2020 zijn onze flacons gemaakt van 100% gerecycleerd & recycleerbaar plastic(8)

Telkens wanneer je je afval sorteert, geef je het een tweede leven.

(1) Geobjectiveerd klinisch onderzoek met de combinatie shampoo, conditioner en kuur tegen haaruitval bij 30 vrijwilligers gedurende 3 maanden
(3) 2 patenten uitgegeven in Frankrijk
(2) Tevredenheidsonderzoek met de combinatie shampoo, conditioner en kuur tegen haaruitval bij 30 vrijwilligers gedurende 1 maand.
(4) Tevredenheidsonderzoek bij 30 proefpersonen met de combinatie van shampoo, conditioner en kuur tegen haaruitval na 28 dagen
(5) Fototrichogram met instrumenten (aantal haren in de groeifase) bij 30 proefpersonen gedurende 3 maanden in combinatie met de shampoo, conditioner en Intensieve Kuur
(6) Geobjectiveerd klinisch onderzoek bij 12 vrijwilligers
(7) Toename van het aantal haren in de groeifase
(8) Met uitzondering van Met uitzondering van doppen, pompen en removers.

Artikelnummer: 52095

Plantaardig ingrediënt
Agave en Witte Lupine
Stimuleren de activiteit van de haarbulbus waardoor de haarvezel sterker wordt.

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Haaruitval kan acuut of progressief zijn. Vaak is het fenomeen gelinkt aan een te grote talgsecretie gecombineerd met andere factoren als stress, vermoeidheid, hormonale of seizoenschommelingen en erfelijkheid.

De microcirculatie in de basis van het haar is een essentiële factor in de gezondheid van het haar. Ze brengt voedingselementen en zuurstof aan die nodig zijn voor de ontwikkeling en het onderhoud van het haar. Elke verandering in deze toevoer vermindert de energievoorziening van het haar en speelt op termijn haaruitval in de hand.

Er bestaan 2 soorten haaruitval:

TIJDELIJKE haaruitval die de haarvezel verfijnt.

PERMANENTE haaruitval gekenmerkt door een progressief fijner worden van de haarvezel tot het haar volledig uitvalt. Wanneer de vernieuwing ontoereikend is, wordt de haarmassa minder compact. Het is dus nodig om de haaruitval af te remmen door de microcirculatie van de hoofdhuid te stimuleren tot er een evenwicht ontstaat.

Dankzij hun unieke kennis van de plantenwereld konden onze experts in Plantaardige Cosmetica® Biologische Agave combineren met Witte Lupine en Ginseng. Wat is het geheim van de Tequilana-agave? Zijn rijkdom aan fructanen maken van hem een krachtige bron van energie voor de plant. Agavefructanen zijn actief in de hoofdhuid, de plek waar het haar zijn kracht haalt. Omdat ze in staat zijn de microcirculatie* te verdubbelen wordt de haarbulbus beter gevoed en is het nieuwe haar sterker en gezonder.

Het extract van Witte Lupine werd geselecteerd voor zijn rijkdom aan peptiden. Het beperkt haaruitval dankzij 2 mechanismen: het vermindert de activiteit van het enzym 5-alfareductase**, de voornaamste verantwoordelijke voor haaruitval van genetische aard. Het extract stimuleert de microcirculatie en de zuurstoftoevoer van de weefsels**. Op die manier is het Lupine-extract in staat om de haargroei te stimuleren en de haaruitval te vertragen.

Onze wetenschappers interesseerden zich ten slotte ook voor de Ginseng, een medicinale plant die in Azië een grote bekendheid geniet. De plant stimuleert de activiteit van de haarbulbus** waardoor de haarvezel sterker wordt.

*In vitro getest. Patent gedeponeerd voor de efficiënte werking van agavefructanen die de microcirculatie verdubbelen.
**In vitro getest.
***Tevredenheidsonderzoek met de combinatie shampoo, conditioner en kuur tegen haaruitval bij 30 vrijwilligers gedurende 1 maand.

Agave en Witte Lupine
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUALCOHOLHYDROLYZED LUPINE PROTEINPOLYGLYCERYL-4 CAPRATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPARFUM/FRAGRANCE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLARGININEPANTHENOLNIACINAMIDEPYRIDOXINE HCLLIMONENELINALOOLGERANIOL10845v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken