ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De met Quinoapeptiden verrijkte sulfaatvrije Volumeshampoo geeft het haar vanaf de haarwortel meer volume. Het haar is voller en heeft meer volume.

  • Haartype: fijn haar
  • Textuur: transparante gel
  • Effect: onmiddellijk voller en luchtiger haar

De shampoo werd speciaal samengesteld zonder sulfaat* om fijn en plat haar in alle zachtheid te wassen en meer textuur te geven.

Resultaten:

85% - mijn haar is zacht**
85% - mijn haar is verkwikt**
81% - het vochtgehalte van mijn haar blijft op peil**

Gebruiksadvies:

op vochtig haar aanbrengen. De hoofdhuid masseren. Uitspoelen. 

Zo sorteer je correct:

doe de flacon met de dop erop in de daartoe bestemde sorteerbak.

Goed om te weten: de doppen worden in het sorteercentrum apart verzameld en vervolgens versnipperd. Sinds 2020 zijn al onze flacons gemaakt in 100% gerecycleerd & recycleerbaar plastic***. Wanneer je je afval sorteert geef je het een tweede leven.

*Zonder tensioactieve sulfaatbestanddelen
**Tevredenheidsonderzoek bij 26 proefpersonen
***Met uitzondering van doppen, pompen en removers

Artikelnummer: 86933

Plantaardig ingrediënt
Quinoapeptiden
Bestrijden broos haar.

Het volume van het haar is rechtstreeks gelinkt met de omvang van de haarvezel. Fijn haar heeft van nature een weinig dikke haarvezel waardoor het haar minder vol is.

Omdat volume en textuur ontoereikend zijn is het haar plat en raakt het gemakkelijk in de war. Ook herhaalde kleuringen, stress of een gebrek aan voedingselementen kunnen de haarvezel beschadigen. Fijn en beschadigd haar vertoont ook de neiging om fragieler te worden.

Dankzij hun unieke kennis van de plantenwereld konden onze experts in Plantaardige Cosmetica® de Quinoapeptiden met textuureffect selecteren. Quinoazaden staan bekend voor hun hoog gehalte aan essentiële aminozuren met materie-effect die het broos worden van het haar afremmen. Op die manier helpen de quinoapeptiden het haar te versterken.

Peptiden staan ervoor bekend om zich op de haarvezel te hechten en zo extra materie toe te voegen zonder het haar te verzwaren. Door het herstructurerende en versterkende effect krijgt het haar meer textuur.

Quinoapeptiden
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUSODIUM COCOYL ISETHIONATESODIUM METHYL COCOYL TAURATECOCAMIDOPROPYL BETAINELAURYL GLUCOSIDECHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACTFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINSODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCECITRIC ACIDPANTHENOLGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDECOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATESODIUM CHLORIDETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATETOCOPHEROLLECITHINHYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE10150v2

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken