ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De met Biologische Algen uit Bretagne verrijkte Sulfaatvrije Zuiverende Shampoo vermindert het teveel aan talg en verwijdert onzuiverheden. De hoofdhuid is ontgift, het haar is luchtig, zacht en glanzend.

  • Haartype: normaal tot vet haar
  • Textuur: transparante gel
  • Effect: het haar blijft 48 uur lang zuiver

De shampoo werd speciaal zonder sulfaat* samengesteld om normaal tot vet haar in alle zachtheid te wassen en vanaf de haarwortels te zuiveren.

Resultaten:

83% - de shampoo verwijdert onzuiverheden, restjes van producten en polluerende deeltjes van mijn hoofdhuid**
78% - mijn haar is glanzend**
77% - mijn hoofdhuid en mijn haar zijn gezuiverd**
75% - het teveel aan talg op mijn hoofdhuid is verdwenen**

Gebruiksadvies:

Op vochtig haar aanbrengen. De hoofdhuid masseren. Uitspoelen. 

Zo sorteer je correct:

Doe de flacon met de dop erop in de daartoe bestemde sorteerbak.

Goed om te weten: de doppen worden in het sorteercentrum apart verzameld en vervolgens versnipperd. Sinds 2020 zijn al onze flacons gemaakt in 100% gerecycled & recyclebaar plastic***. Wanneer je je afval sorteert geef je het een tweede leven.

*Zonder tensioactieve sulfaatbestanddelen
**Tevredenheidsonderzoek bij 114 proefpersonen
***Met uitzondering van doppen, pompen en removers

Artikelnummer: 54803

Plantaardig ingrediënt
Biologische Algen uit Bretagne
Verminderen de talgproductie en de onzuiverheden.

Het is erg moeilijk om te ontsnappen aan pollutie: sigarettenrook, vervuilde regen, stof en micropartikels zijn nu eenmaal alomtegenwoordig. Pollutie is een echte vijand van de huid en heeft ook een nefast effect op de schoonheid van het haar. Vooral de luchtpollutie maakt het haar fragieler en verstoort het evenwicht van de hoofdhuid. Hierdoor worden de haarwortels sneller vet en wordt de haarvezel zwaarder. De haarvezel raakt verstikt door pollutie en het haar wordt dof.

Dankzij hun unieke kennis van de plantenwereld konden onze experts in Plantaardige Cosmetica® zuiverende Biologische Algen van Bretagne selecteren.

Deze algen, ook bekend onder de naam Neptunusharpoen, hebben haakjes op hun vertakkingen waardoor ze zich aan de boten kunnen vasthechten. Hierdoor hebben ze de oceanen kunnen oversteken. Onze wetenschappers hebben ze dan ook gevonden aan de Bretonse kust, niet ver van "l'île du bout du monde".

Omdat ze de talgproductie heel efficiënt verminderen, hebben ze een zuiverend effect. Ze verwijderen het teveel aan talg en onzuiverheden waardoor de hoofdhuid perfect zuiver en het haar licht en glanzend is.

Biologische Algen uit Bretagne
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUSODIUM METHYL COCOYL TAURATECOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM COCOYL ISETHIONATELAURYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTSODIUM BENZOATEGLYCERINCITRIC ACIDGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDESODIUM CHLORIDECOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATELIMONENETOCOPHERYL ACETATEHYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATETOCOPHEROL10820v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken