ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving
Een van de geheimen van het afslankmechanisme is gebaseerd op een complex evenwicht tussen de opslag en de afvoer van vetten in en uit de vetcellen die adipocyten genoemd worden. Er zijn tal van factoren die het evenwicht van dit mechanisme kunnen verstoren: gebrek aan lichaamsbeweging, onevenwichtig voedingspatroon, enz.

Deze oplosdrank met Groene-theeconcentraat met de bijzondere smaak van Mangostan heeft op twee manieren een afslankend effect: Groene thee draagt bij aan de afbraak van opgeslagen vetten en ondersteunt de nierfunctie.

Format : Flacon

Artikelnummer: 29406

Plantaardig ingrediënt
Mangostan & Groene Thee
Draineert en elimineert vet

Uit de kern van Groene-theeblaadjes is een extract onttrokken dat de afbraak van opgeslagen vetten stimuleert en de afvoer van vocht bevordert. Uit het vruchtvlees van de Mangostan, dat al eeuwenlang geroemd wordt om zijn smaak, heeft het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher een uniek, natuurlijk en intens aroma geëxtraheerd.

Mangostan & Groene Thee
Gebruiksadvies
Voor gebruik goed schudden. Voeg de inhoud van een doseerdop (45 ml) toe aan een liter water en drink de oplossing gedurende de dag op. Deze 10-daagse kuur kan herhaald worden.
Onder in de fles kan wat bezinksel ontstaan. Dit is normaal. Na openen koel bewaren. Op een droge, koele en donkere plek bewaren

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden en buiten bereik van kinderen houden. Deze producten kunnen niet gebruikt worden als vervanging van gevarieerde en uitgebalanceerde voeding of een gezonde leefstijl.
Reviews
Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken