ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

De sulfaatvrije gel reinigt de huid in alle zachtheid, hydrateert haar duurzaam en maakt haar zacht en soepel. Dankzij een concentraat van actieve bestanddelen (water en extracten) van biologische appelen maakt hij het haar zacht zonder het te verzwaren.

  • Geur: appelen
  • Textuur: schuimende gel
  • Waar te gebruiken: op lichaam en haar

De gel met biolabel en 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong kan vanaf de leeftijd van 3 jaar door de hele familie gebruikt worden.
In contact met water schuimt de Zachte Reinigingsgel op de huid op. Hij is gemakkelijk afspoelbaar en geschikt voor alle huid- en haartypes. Bovendien prikt hij niet in de ogen.

Het product kreeg het label "Approuvé par les Familles", een onafhankelijk organisme dat de beste producten voor de familie op basis van de kwaliteit van de gebruikservaring evalueert en bekroont.**

Resultaten:
91% van de respondenten zegt dat de huid in alle zachtheid wordt gewassen.***
96% van de respondenten vindt dat het product gemakkelijk afspoelbaar is.***
88% van de respondenten vindt de textuur aangenaam.***

Zo sorteer je correct:

doe de flacon met de dop erop in de daartoe bestemde sorteerbak.

Goed om te weten: de doppen worden in het sorteercentrum apart verzameld en vervolgens versnipperd. Sinds 2020 zijn al onze flacons gemaakt in 100% gerecycleerd & recycleerbaar plastic****
. Wanneer je je afval sorteert geef je het een tweede leven.

*Zonder tensioactieve sulfaatbestanddelen.
*Het testpanel van Approuvé par les Familles gaf een gemiddelde score van 16,3/20, met 4,8/5 voor de eco-score. Tests uitgevoerd in november 2022 op een panel van 100 families in Frankrijk.
***Geobjectiveerd klinisch onderzoek bij 12 proefpersonen.
****Met uitzondering van doppen, pompen en removers.
*****Ingrediënten uit Biologische Landbouw ( keurmerk AB ) 
COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens het referentiekader COSMOS

Format : Bottle

Artikelnummer: 71293

Plantaardig ingrediënt
Biologische appelen
Voeden, hydrateren en beschermen de huid van de hele familie.

Een nieuw gamma verzorgingen met biolabel, verrijkt met voedingselementen van Biologische Appelen uit Bretagne, voor de hele familie vanaf de leeftijd van 3 jaar.

De biologische appelen in onze samenstellingen worden niet enkel geapprecieerd voor hun vele nutritionele eigenschappen maar ook voor hun opmerkelijke effect op de gezondheid van de huid.

Hun hoge gehalte aan water, vezels, mineralen en polyfenolen is erg kostbaar voor de huid. Daarom wilden onze experts er alle weldadige actieve bestanddelen uit isoleren.

Met innovatieve extractiemethodes hebben we drie gepatenteerde actieve bestanddelen kunnen isoleren en bijsturen:
- een appelextract dat bijzonder rijk is aan suikers en polyfenolen, twee componenten die essentieel zijn voor de bescherming van de huid
- een appelolie rijk aan vetzuren die essentieel zijn om de huidbarrière te versterken
- een appelwater dat bijdraagt aan het op peil houden van het vochtgehalte van de huid

Deze unieke en innovatieve combinatie van elementen afkomstig van biologische appelen is in staat de huid van de hele familie efficiënt te voeden, te hydrateren en te beschermen.

Omdat we willen bijdragen aan de circulaire economie werken we nauw samen met lokale cidermakers en recupereren we al het afval van de biologische appelen. Dat afval is nog rijk aan voedingselementen waaruit we onze verzorgende actieve bestanddelen isoleren.

Biologische appelen
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*DISODIUM COCOYL GLUTAMATESODIUM COCOAMPHOACETATEDECYL GLUCOSIDEGLYCERINCITRIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDESODIUM BENZOATESODIUM COCOYL ALANINATEDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATEBENZOIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies

Een nootje gel in de hand nemen. Op het lichaam en het vochtige haar aanbrengen.
Lichtjes masseren om het product te laten opschuimen.
Zorgvuldig afspoelen.

Om de verzorgingsroutine Famille BIO aan te vullen is er ook nog de Lichte Hydraterende Crème 24 Uur voor het gezicht en de Fruitbalsem om van kop tot teen te gebruiken.

Wegens technische moeilijkheden bij de verpakking in de fabriek heeft deze douchegel een inhoud van 390 ml.

Niet inslikken. Dermatologisch en oftalmologisch getest.

Veelgestelde vragen
Wat betekent een cosmetisch product met bio-certificaat van Ecocert?
Een cosmetisch product met biolabel (Cosmos Organic van Ecocert) beantwoordt aan een lastenboek dat de consument garandeert dat een aantal regels (kwaliteit, veiligheid, milieu) werden gerespecteerd. Een product met biolabel bevat onder andere minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het bevat geen controversiële ingrediënten als petrochemische componenten, GGO's, siliconen, fenoxi-ethanol, parabenen, palmolie of nanomaterialen. Indien er in de samenstelling kleurstoffen of parfums gebruikt worden, zijn ze van natuurlijke oorsprong.
Conform de Europese wetgeving testen we onze producten niet op dieren. Het merk ging al heel vroeg de strijd aan met testen op dieren. Al in 1989 besloot Yves Rocher om als een van de pioniers in de cosmetische industrie niet op dieren te testen en deze tests te vervangen door alternatieve methodes.
Alle producten zijn geschikt voor de gevoelige huid. Ze werden alle getest op de gevoelige huid.
Kunnen de producten van het gamma door zwangere vrouwen gebruikt worden?
Er zijn geen contra-indicaties maar ons standpunt betreffende het gebruik van deze categorie producten door zwangere vrouwen luidt als volgt: alle ingrediënten in onze samenstellingen werden geëvalueerd. Onze producten werden echter niet ontwikkeld en getest voor deze doelgroep. Tijdens de zwangerschap worden lichaamsproducten die niet moeten worden afgespoeld beter vermeden (groot contactoppervlak en remanentie van het product). Wij adviseren om producten te gebruiken die specifiek voor zwangere vrouwen werden samengesteld.
De producten van dit gamma kunnen vanaf de leeftijd van 3 jaar gebruikt worden. Voor deze leeftijd zijn ze niet geschikt omdat het geen pediatrische producten zijn.

Welke voordelen biedt een sulfaatvrije douchegel?

Sulfaten zijn omstreden omdat ze de huid kunnen irriteren. Daarom hebben we ervoor gekozen om ze in dit gamma volledig te supprimeren. We vervingen ze door sulfaatvrije tensioactieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong die de huid in alle zachtheid reinigen en toch een even zinnenstrelend schuim geven.

Reviews
ontdek het gamma
Een gamma verzorgingen met Bio-label

Famille Bio

Een gamma verzorgingen met Bio-label

Een gamma verzorgingen met Bio-label die geschikt zijn voor de huid van de hele familie, van volwassenen tot kinderen ouder dan 3 jaar. Famille BIO is een gamma essentiële producten,verrijkt met voedingsstoffen uit biologische appelen uit Bretagne, voor de dagelijkse verzorging en hygiëne. Sensorialiteit, efficiëntie en resultaat staan centraal in deze producten die tot 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken