ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving

Kies voor een echte metamorfose van je ogen met onze nieuwe mascara Intense Metamorphose 24 uur Waterproof. Ideaal voor een nog extremer volume, mooi gekrulde en lange wimpers, en een intens zwart waterproof resultaat dat bestand is tegen vocht.

  • Effect: extreem volume
  • Formule: waterproof
  • Vorm van het borsteltje: zandlopervorm

De waterproof versie van de Mascara Intense Metamorfose sluit, net als de standaardformule, geen compromissen: hij maakt de wimpers zichtbaar voller en langer, en geeft ze een mooie krul.

Het zachte zandlopervormige borsteltje is intuïtief te gebruiken. Het omgeeft elke wimper en maakt de wimpers in de binnenste en buitenste ooghoek voller en langer. Geen enkele wimper wordt overgeslagen.
De moduleerbare en waterproof textuur kan in opeenvolgende laagjes worden aangebracht en geeft dankzij de plantaardige houtskool een adembenemend, intens zwart resultaat.

Kies voor een uitgesproken look, een echte metamorfose zonder compromissen die zelfs onder water onberispelijk blijft!

Effect:

De formule werd speciaal verrijkt met kalmerend biologisch Korenbloemwater voor de gevoeligste ogen en dragers van contactlenzen.

Resultaten:

92% van de gebruiksters vindt dat de mascara bestand is tegen transpiratie *
88% van de gebruiksters stelt vast dat de mascara niet uitloopt *
80% van de gebruiksters vindt dat de mascara bestand is tegen tranen *
87% van de gebruiksters stelt vast dat de mascara perfect blijft zitten *

Zo sorteer je correct:

Breng je moeilijk te recycleren make-upverpakkingen naar de winkel en/of volg de van toepassing zijnde sorteerrichtlijnen.**

Goed om te weten: Yves Rocher werkt samen met Terracycle om al je lege make-upproducten, ongeacht het merk, te recyclen.

* Tevredenheidsonderzoek bij 104 vrouwen
** Opgelet: de richtlijnen kunnen plaatselijk variëren, de sorteervoorzieningen worden momenteel op nationaal niveau uitgebreid volgens een door de staat opgemaakte kalender.

Format : Flacon

Artikelnummer: 24196

Plantaardig ingrediënt
Plantaardige werkstof: Korenbloem

In 1972 ontwikkelde Yves Rocher voor het eerst schoonheidsproducten met Korenbloem. Tegenwoordig wordt de Korenbloem op onze eigen velden in La Gacilly, Frankrijk, geteeld vanwege haar kalmerende en beschermende eigenschappen*.

*In-vitrotests op extracten van Korenbloem

Plantaardige werkstof: Korenbloem
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEHYDROXYPROPYL STARCHPOLYACRYLATE-21COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBACENTAUREA CYANUS FLOWER WATERMETHYL HYDROGENATED ROSINATEPULLULANALCOHOLSTEARIC ACIDPALMITIC ACIDACACIA SENEGAL GUMPENTYLENE GLYCOLTROMETHAMINEGLYCERYL BEHENATEBENZYL ALCOHOLBUTYLENE GLYCOLETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATETRIDECETH-6 PHOSPHATECAPRYLYL GLYCOLDIPROPYLENE GLYCOLGLYCERYL CAPRYLATESODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies

1. plaats het mascaraborsteltje tegen de basis van de wimpers en ga met een lichte zigzagbeweging naar de toppen van de wimpers.

2. breng een tweede laagje aan door het borsteltje van de aanzet naar de toppen van de wimpers te rollen. Druk lichtjes om de wimpers een intens zwarte kleur te geven en het effect multidimensionaal te maken.

3. herhaal de bewegingen om de wimpers een adembenemend volume te geven.

Om te vermijden dat de mascara uitdroogt, dien je de dop na elk gebruik stevig vast te draaien tot hij niet meer kan bewegen.

Veelgestelde vragen
Wat zijn de verschillen tussen de oude en de nieuwe versie van de waterproof mascara?
De vernieuwde formule van de mascara is heel wat natuurlijker. De nieuwe Waterproof mascara blijft 24 uur lang zitten en is volledig waterbestendig, in tegenstelling tot de oude versie die soms kon uitlopen. De nieuwe samenstelling blijft onberispelijk zitten, is bestand tegen water, maakt de wimpers voller en langer, en doet ze krullen. Ze is ook natuurlijker met voortaan 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De mascara loopt niet uit en is 24 uur lang bestand tegen water.
Hoe kan ik voorkomen dat mijn mascara uitdroogt in zijn flacon? 
Wanneer je mascara niet goed afgesloten is, kan het dat hij in de tube uitdroogt waardoor hij minder gemakkelijk kan worden aangebracht. Om dit te vermijden dien je de dop na elk gebruik stevig vast te draaien tot hij niet meer kan bewegen.
Is de Waterproof mascara vegan? 
De Mascara Intense Metamorphose 24 uur Waterproof is niet vegan. Hij bevat immers natuurlijke bijenwas die de wimpers omgeeft en dikker maakt en een intenser make-upresultaat geeft.
Reviews
ontdek het gamma
Banner gamma kleuren van de natuur makeup

Expert Make-up

Make-up met de kleuren van de natuur

Teint, ogen, lippen of nagels, onze make-upproducten dragen zorg voor jou en voor de natuur.

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken